A nyúlós nyák azért alakul ki, hogy megakadályozza további spermiumok behatolását, ha az optimális idő elmúlt, vagy terhesség jött létre. Most hogy is van ez?
A nyúlós nyák azért alakul ki, hogy megakadályozza további spermiumok behatolását, ha az optimális idő elmúlt, vagy terhesség jött létre.Semmi mást nem kell és nem szabad pluszban a dologba beleképzelni. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
A tojásfehérjeszerű nyákra miért mondjátok hogy ovu előtt van? A doki szerint ez nagy tévedés.
láttam a korábbi kérdésed, írtam is neked. szerinted miért törölték? nem értettem
most is ugyanazt írnám, hogy szerintem rosszul írta. vagy lehet, hogy az ő változata is igaz, részben: tehát, hogy a méhnyakat veszi körül ovu után ez a nyák, de a leválása, amit mi tapasztalunk, az előtte van. hirtelen erre tudok gondolni. én megértem, ha nem ennek a szakértője a doktor úr, hiszen ezernyi más területhez kell jól értenie. talán magához a terhesség alatti dolgokhoz ért jobban.
Szia,Köszönöm a válaszodat,aranyos vagy:)
Már vagy 3szor átfogalmaztam a kérdést,mégis mindig letörölték..nem is értem
Szombaton volt pozi az ovu tesztem szerintem vasárnap volt tüszőrepedésem.És nagyon sűrű eddig szokatlan fehér krémes testépoló szerű,de sűrű folyásom volt.Hétfő óta minden reggel 36,9-37 az ébredési hőm.Viszont ma reggel ilyen átlátszó váladékot töröltem magamból..akkor most hogy van ez?Nem értem....:((( ennek az átlátszó nyáknak nem ovu előtt kéne megjelennie?
Ez az első clostys hónapom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!