Pozitív teszt, magas TSH esetén azonnal orvos?
Sziasztok! 5 hete szedem a napi fél Letrox 75-t, hashimotom van. Akkor a TSH 7,38 volt.
30.-ára van időpontom az endokrinológiára ellenőrzésre, de ma reggel pozitív lett a hcg tesztem. A doktornőt egész nap nem értem el. Ha magam emelem az adagom 1 szemre, akkor várhatok addig? Májusban már volt egy vetélésem, de akkor még nem volt ismert ez a pm dolog. Vélemény?
Köszönöm!
Köszi, sokat segítettetek. Hétfőn bemegyek soron kívül.
Ilyen esetben a háziorvost is fel kell keresni? A 36 évemmel esetleg táppénz lesz belőle?
Első válaszoló: minden rendben volt a terhességgel? Mennyi volt a TSH? Most hogy érzed magad?
Boldog babavárást!
Első vagyok, aranyos vagy, de a 'baba' már 3 éves.
Egyszer, a 22. héten hirtelen sok lett a magzatvíz, nem jöttek rá azonnal, mitől. Eléggé beparáztam, de aztán emelték az adagot 125-re, és azonnal normális lett újra.
Egyébként nagyon szép, problémamentes terhességem volt.
Sikerült orvoshoz jutni, vagy beszélni vele?
Gratulálok a nem is olyan picihez :)
Igen, ma elértem. Holnap felhasználom a meglévő beutalóm vérképre és szerdán már mehetek is hozzá. Kicsit izgulok, de talán ez természetes.
Köszönöm, hogy válaszoltál. További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!