Kabymaci kérdése:
Tanácsot szeretnék. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval 7 hetes terhes vagyok, mennem kellene vizsgálatra de akinél már voltam 5 hetesen nem veszi fel a telefont! 3 napja hívom de semmi.Nem is nagyon érdekelne egyébként, mert mennék más dokihoz de sajna csinált rákszűrést és annak jó lenne az eredményét vinnem magammal, hogy ne keljen megint csinálni.Ti mit tanácsoltok?Várjak még és hívogassam?Már szeretném látni a babánkat hogy minden rendben van e...2013. jan. 18. 14:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem elmehetsz egy másik dokihoz. Majd csinál újat.
2/6 anonim válasza:
Szerintem még próbálkozz párszor. Ha nem veszi fel írd meg neki sms-ben, hogy ki vagy és mit szeretnél. Arra hátha jobban reagál. Az is lehet hogy új száma van. Személyesen nem tudod felkeresni? Csak a rákszűrés eredménye miatt.
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor voltam nála akkor a kórházba hívott be úgy hogy rendelt.Van magán rendelése a kórházon kívüli, azt felhívtam de oda február közepére tudtak volna adni időpontot az meg késői.Így sajnos nem tudom hol érhetném utol hogy elkérjem az eredményt..
2013. jan. 18. 14:40
4/6 A kérdező kommentje:
vagyis nem rendelt hanem ügyeletes volt bocsi :)
2013. jan. 18. 14:48
5/6 anonim válasza:
ha a kórházba csinálták a rákszűést akkor a számítógépbe látni fogják az eredményt.
Én tavaly magán dokinál voltam mégis bent volt a kórház rendszerébe hogy kinél és mikor voltam rákszűrésen,
6/6 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy felhívnám a magánrendelésén, és megkérném az asszisztenst, hogy rákszűrés eredménye kapcsán szeretnék a doktor úrral egy pillanatot beszélni. Ha nem adja, mert pl. pont betege van, megkérdezném, hogy mikor hívhatom vissza, vagy hogy honnét tudhatom meg az eredményt. Vagy B változatként marad, hogy mész másik orvoshoz, és megmondod, hogy futsz a másik doki után, mert csinált rákszűrést, de az eredményt nem kaptad még meg. Hátha ők egymást közt ezt meg tudják beszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!