Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kitörölték a kérdésem mert...

Vani kardos kérdése:

Kitörölték a kérdésem mert nagybetűvel írtam ezért felteszem mégegyszer? Toxoplazmával kapcsolatos? Baj lehet?

Figyelt kérdés
Nem értem az egészet?az 1-ső terhességemnél is meg kelet ismételni a toxoplazmát.akkor negativ lett most a 2 terhességemnél megint megkel ismételni mert pozitiv lett a védőnő felhivott telefonon hogy minden eredményem negativ csak a toxoplazma nem és hogy Hétfőn meg kel ismételni de mostmár nem 3000 ezret kel fizetnem mint multhéten hanem 3500 az mert felemelték az árát!!?mi van most ?mert ez egy kismamának nem nyugalom csak idegesit!
2013. jan. 18. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a toxoplazma vizsgálat. Az én eredményem "határérték közeli" lett, semmi Igh vagy Igm nem volt rajta, csak annyi hogy határérték 1:16. Erre Ismétlést kértek. Az első vérvételért fizetnem kellett 3000 ft-ot, de a másodikért nem mivel ők kérték az ismétlést. Nekem azt mondták, hogy akkor kell megint fizetni, ha nem a vizsgáló szerv kéri a kontrollt. Az eredményemre rá volt írva, hogy ismétlés javasolt, így nem kellett fizetnem másodjára. Sőt most megyek hétfőn a 3.ra és nem kell fizetnem. De nekem pl azt sem tudták megmondani, hogy akkor most pozitív vagy negatív, annyit se hogy egyáltalán volt-e valaha ilyen fertőzésem. Szóval nekem egy nagy katyvasz az egész!!
2013. jan. 19. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Na akkor, nekem eddig 4 toxo vizsgálatom volt egy terhesség alatt, és egy forintot se fizettem, mert ha bemész a háziorvoshoz, és kérsz beutalót, akkor MINDENHOL ingyenes! Több orvos is mondta, és mondom, én se fizettem egyszer se.
2013. jan. 21. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a kórházban, a terhesgondozáson kaptam a beutalót ÉS A CSEKKET. Szóval nem mindenhol ingyenes.
2013. jan. 21. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem havonta nézték mert kutyakozmetikus vagyok és asszisztens.Végig negatív volt pedig a rendelőbe 15 év alatt sok minden állat megfordult :O tuti voltam hogy védett vagyok és mégsem.

Az a nem mindegy hogy átestél e a fertőzésen és az pozitív ,vagy fertőzött vagy és az pozitív.

Ha átestél védett vagy.

Soha egy vérvételért sem kellet fizetnem az sztk-ban.

2013. jan. 28. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és a nőgyógyászomtól kértem a vizsgálatot,a vérvételi lapon megjelölte azt is . Nem fogadott ,sőt elég bendzsa nő amúgy...
2013. jan. 28. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!