Egy szexel kapcsolatos kérdés? Leszóltok vagy sem, de megkérdezem
Figyelt kérdés
Kismamaként jelenthet bajt ha lenyelem a párom ondóját vagy inkább ne?2013. jan. 14. 16:32
2/20 rémuralom válasza:
Szerinted hová megy az, amit lenyelsz? És szerinted hol van benned a magzat?
3/20 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Napom fénypontja volt. Köszönöm!
4/20 anonim válasza:
XDXD nekem nem ez volt a fénypont :) de ez is toplistás
5/20 A kérdező kommentje:
Tudom hová megy nem azért kérdeztem :D Hát de azért az mégsem egy olyan "dolog" mint pl egy pohár víz :D :D
2013. jan. 14. 16:41
6/20 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy egy kismama válogassa meg, hogy mit eszik/iszik. Ezt meg nem tudtam hová tenni....
2013. jan. 14. 16:46
7/20 A kérdező kommentje:
De akkor jó ha nem baj :D Köszönöm :) :)
2013. jan. 14. 16:47
8/20 anonim válasza:
miért lenne baj? egészségedre! :D
9/20 anonim válasza:
Én ugy tudom h egészséges:) szval bajod/baja biztos nem lesz tőle:)
10/20 anonim válasza:
Szerintem a Kérdező tisztában van azzal,hova megy az ondó ha lenyeli és nem is ezen volt a hangsúly a kérdésében.
Szerintem ha egyébként is képes vagy arra,hogy lenyeld,akkor most terhesen sem fog problémát okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!