36 hetesen teljesen zárt méhszáj jó vagy rossz?
Perfekt. Valakinek előbb nyilogat, és később szül.
Nekem 35. héten tök zárt volt, 36 héten elfolyt a magzatvíz. Gyermekem 10/10-es apgarral született, ő volt a legvéknyabb az normál osztályon, de nem számították koraszülöttnek.
És nem voltam bepakolva.:) Szóval most a másodikat várom, a 32. héten vagyok, de már pakolászok.
36 hetesen már nem lenne koraszülött.Az egyik ismerősöm is a napokban jött haza a kórházból,mert úgy néz ki szülni fog(35 hetesen),de nem szült meg és bent tartották 5 napig visszatartáson.Hazaengedték,és most azt várja minden nap,hogy mikor indul meg a szülés.Az orvosok azt mondták,hogy jó lenne ha még egy hétig bent maradna,mert a 36. héttől már megszülethet,nem lesz semmi baja sem.Már 36 hetes és bármikor elindulhat a szülés.
Kedves kérdező:
Szerintem nincs ezzel semmi baj,hogy még zárt vagy,így is megindulhat a szülés bármikor,mert a méhszáj pár óra alatt ki tud nyílni,szóval nem kell már szülés előtt napokkal vagy hetekkel elkezdeni kinyílni ahhoz,hogy meg tudj szülni :)
Könnyű szülést kívánok neked :)
24+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!