Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennétek lágytojást terhesen...

Ennétek lágytojást terhesen ha nagyon kivánnátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jézusom előző vagyok úgy felhergeltem magam hogy nem is figyeltem mit írok bocsi de utálom amikor ráförmednek az emberre.
2009. aug. 31. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha mar itt tartunk,rantott sajtot ugye lehet enni???Ez a kedvenc etelem es nagyon sokat is eszek belole!!!!!!Ez lagy sajtnak a kategoriajaba tarozik?Es a Philadelphia sajtkrem?16hetes km
2009. aug. 31. 11:20
 13/14 anonim ***** válasza:
philadefiát én is ettem pasztörizált egyébként az olvasztott sajtot is lehet max szorulásod lesz:D
2009. aug. 31. 11:40
 14/14 anonim válasza:

Lányok ne parázzatok! Ha megkívánjatok, az azért van mert szüksége van rá a szervezetnek, pláne a nyers tojásra. Gondoljatok bele, amióta az emberiség létezik, azóta van nyers tojás. Az egy alap élelmiszer, amibe több tápanyag van, mint bármely mesterségesen élőállítót polivitaminba. A szalmonella az veszélyes dolog, de ha ellenőrzőt helyről veszitek a friss tojás akkor az nem lehet gond. Én ha megkívánom akkor felverek 3 tojást, egy kis só és mártogatom házikenyérrel. Édesanyámtól vettem át ezt a szokást,aki most 70 éves és jó egészségnek örvend. Kicsi korom óta fogyasztom igy a tojást, most meg 37 vagyok es azzal dicsekedhetek hogy a fogaim eppek, a haziorvosomat meg nem ismerem, reggeltol estig dolgozom, es a kozerzetem meg nagyon jo.

Egy farmertől vesszük, hetente 30 darabot .

"Amúgy férfi vagyok".:)

2010. szept. 12. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!