Max. 1x. Ha nagyon kívánnám a tojást, akkor pedig tükörtojást vagy rántottát csinálnék!
2009. aug. 30. 11:03
2/14 anonim válasza:
Hát én nem mertem. Most meg nyár is van, kicsit veszélyesebb. amúgy olyan eszméletlen, hogy sokszor azt kívánjuk meg, amit nem szabad, vagyis nem ajánlott. :D
2009. aug. 30. 11:06
3/14 anonim válasza:
nem, megfőzném.
2009. aug. 30. 11:18
4/14 anonim válasza:
Én már ettem többször is. Szerintem, ha a tojás nem romlott, akkor nincs vele baj.
2009. aug. 30. 11:48
5/14 anonim válasza:
ezt a hülyeséget.szerintem mindent ehetsz,amit megkivansz.én nem is hallottam ilyenekről.honnan szeditek?
2009. aug. 30. 12:16
6/14 anonim válasza:
én ennék és lehet is... nem kell így túlparázni. a tojástól semmi baj nem lehet, hacsak nem romlott, azt pedig nehéz nem észrevenni.
2009. aug. 30. 12:45
7/14 anonim válasza:
Én feladtam a lágytojást, sőt, ha férjemmel együtt ettünk rántottát, ő mindig kivette félkészen a sajátját, és az enyém tovább lett sütve, hogy jó száraz legyen.
Jobb félni, mint a magunk hibájából megbetegíteni a babánkat..
2009. aug. 30. 13:31
8/14 anonim válasza:
Én nem vagyok parázós, de nyáron még nem terhesen is félek a lágy tojástól(volt már egy-két gyomor-problémém nyári tejszínes, tojásos kajától, azóta elment a kedvem tőle) Ki tudja, hogy meddig tárolják a boltban vagy szállítás közben a tűző napon? (bár én Anyukámtól hozom néha, de még azt sem eszem lágyan)
Én azt ajánlom, hogy ha nem is tíz percig, mint a főtt tojást, de legalább 4-5 percig főzzed, ha minden áron lágyabbat kívánsz.
2009. aug. 30. 14:17
9/14 anonim válasza:
12.16-os válaszolónnak üzenem, hogy kicsit okosítsa ki magát a kismamák étrendjéről. Elég baj, hogy mindent megeszel, biztos nem hallottál még a toxoplazmozisról vagy szalmonelláról, vagy egyáltalán semmilyen betegségről? Lágysajtot is tilos enni... meg sorolhatnám! Nem mi találtuk ki, hanem szakkönyvek írnak róla, vegyél egyet magadnak, rád fér!
A válszra válaszolva:én nem eszem meg a lágytojást, csak a 12 perceset és a rántottát is tovább készítem, mint a férjem adagját.
2009. aug. 30. 14:33
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy maradi vagyok de ez a sok tilos dolog már az agyamra megy lehet maradi vagyok de szakkönyvek ide vagy oda én is megettem a tojást lágy sárgájával.A másik lehet maradi vagyok de x évvel ezelőtt mikor nem voltak szakkönyvek a terhes paraszt asszony kiment megkapálta a földjét aztán haza ment és jóllakott szalonnával ma meg azt hantálják ne együnk félkész cuccokat hát én akkor is megeszem a császár szalonnát felesleges túlaggódni ezeket a dolgokatmeg ezek a hülye diéták lehet lepontozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!