Pajzsmirigy alul működés hogy befolyásolja a baba fejlődését? És ez mikor deröl ki?
Figyelt kérdés
Terhesség elején vagyok még de szedek is rá gyógyszert.2009. aug. 30. 09:26
11/13 anonim válasza:
Még egy biztató hír neked, hogy a baba a 12. hét után maga termeli a szükséges hormonokat! Én fellélegeztem amikor átléptük ezeket a heteket és szerintem te is megnyugodhatsz. :-) Nekem a 6. héten levett vérnél volt 17 az értékem, majd 2és és fél hét alatt lement csak a jódos terhesvitamintól 11-re. Aztán kaptam gyógyszert és a 11. hétre lett elfogadható eredményem. De addig hetente jártam orvoshoz vérvételre, mert totál kikészültem. Én fizikailag nagyon gyenge voltam és szinte az összes tünetet produkáltam. De a lényeg, hogy kiderült nálad a hormonprobléma és kezelés alatt állsz már :-), Sok boldogságot!
12/13 anonim válasza:
Csak annyit, hogy nekem is alulműködik, de nekem nem szabad jódos termékeket fogyasztani, terhesvitamint lehet, de egyéb pl. tengerivörösmoszat kapszulát nem. Nem mindegy, hogy milyen eredetű az alulműködés. Ezer oka lehet, úgyhogy mindent meg kell beszélni az endochrinológussal, mert befolyásolhatja a gyógyszered felszívódását és hatását. Elég bonyolult betegség, ha utána nézel, de könnyen kezelhető, ha az ember tényleg betartja az orvos utasításait, teljes életet lehet élni mellette.
Minden jót nektek!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kaptam közben egy jó kis oldal címét ahol mindent meg lehet tudni és még az orvosoknak is lehet írni.
2009. aug. 31. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!