Hogy tudom a lázam folyamatosan lent tartani? 16 hkm
Légyszives segítsetek!
Köszi!!!
Nyugodtan vehetsz be algopyrint, és tusolj óránként-kétóránként langyos vízben, amit közben lassan hűtesz.
Ne legyen túl meleg otthon, inkább öltözz fel.
Algopyrint NE!
Priznic, ha nagyon nem segít, akkor Panadol, de azt is maximum naponta egyet.
Na, megjött GT.
Algopyrint DE! Gyerekrovos, nőgyógyász is azt mondta, terhesség és szoptatás alatt is használható. A védőnő pedig azt, hogy a láz, vagy a fájdalom (pl. migrén) sokkal többet árt a magzatnak, mint az arra szedett gyógyszer!
Gyógyszergyárban dolgozom, higgy nekem!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Remélem sikerül levinni a lázam!
takarózz be jó melegen. két réteg pokróc stb.
az izzadtság hűt! emelett igyál sok folyadékot, meleg teát stb. (mindenképp pótold az izzadással elveszített folyadékot.)
Bocs, 5-ös, de ne csináljon szaunát a kismama, a legújabb ajánlások szerint a gyerekeket sem kell bebugyolálni lázasan, ez a mi gyerekkorunkban (30 évvel ezelőtt) volt divat.
Normál otthoni ruházat, 21 fok, gyakori szellőztetés, lefekvéskor sima takaró. És valóban, sok folyadék, sok C-vitamin, semmi multivitamin, amíg jobban nem lesz.
1. és 3. voltam.
3-as:
jé, én is gyógyszeripari cégnél dolgozom.
A védőnpő nem orvos, nem hiszünk neki ilyesmikben.
Az összes, általam személyesen ismert háziorvos és nőgyógyász is az Algopyrin ellen van.
Sőt, még a betegtájékoztatójában is ez van:
"2. TUDNIVALÓK AZ ALGOPYRIN TABLETTA ALKALMAZÁSA ELŐTT
Ne szedje az Algopyrin tablettát
[...]
- Szoptatás idején.
- Terhesség első három és utolsó három hónapjában."
A Panadoléban viszont csak ennyi van:
"Amennyiben Ön terhes vagy szoptat, kérje ki orvosa tanácsát a Panadol 500 mg filmtabletta szedése előtt."
Hoppácska!
Mire is akkor a nagy lepontozási hullám?
Még az éjszakától félek...ha nem tudok folyamatosan felmaradni és felszökik a lázam???
Ngyon nagy baj lehet ebből 16 hetesen?
Kedves GT!
Nálunk 2000-en dolgoznak, nem akkora csoda, ha valaki gyógyszeripari cégnél dolgozik.
Sajnos nem vagyok elájulva attól, ha valakinek a neve előtt ott a Dr., attól még a védőnő is adhat ugyanolyan jó tanácsot.
Mindenki tudja, aki jár a fórumra, hogy vaskalapos, megrögzött kötekedő vagy, bigott homeopátia-ellenes, úgyhogy én nem vitatkozom veled tovább (nem is én kezdtem), csak annyit még, hogy a betegájékozató szerint kb. minden gyógyszer halálos terhesen, holott tudjuk, ez korántsem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!