Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után Nektek hány...

Missed ab után Nektek hány hónap után állt be a mensi úgy mint előtte?

Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapja volt, de még most se igazán állt be, már a 35. napon vagyok és még mindig nem jött meg, pedig régebben max. 30 napra mindig megjött. Missed ab után először 35 napra, utána 32 napra megjött, most még nem... nem hiszem, hogy terhes vagyok, mert a ciklus 22. napján voltunk együtt a párommal, előtte még védekeztünk. Csináltam tesztet is, negatív lett.
2009. aug. 29. 21:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nekem már eltelt azóta 9 hónap,még nem sikerült újból teherbe esnem,de még a menzim is össze-vissza jön meg!Sajnos!:(

2009. aug. 29. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 3 hónapja volt, de nem jött meg magától a menzi. A 10 héten kezdtem el szedni a norcolutot, hogy legalább megvonásos vérzés legyen. Most csak reménykedem, hogy talán szeptemberben megjön végre.
2009. aug. 29. 22:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnálom, hogy Nektek is problémátok van a mensivel... remélem hogy mindannyiunknak megoldódik idővel! És persze a baba is minél előbb jöjjön össze mindenkinek!
2009. aug. 29. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismét szeretnétek már próbálkozni, akkor javaslom, hogy próbáld ki az ovulációs tesztet.

Nekem nem missed ab-om volt, hanem kis korkülönbséggel szerettünk volna két babát. Szülés után hamar visszatért a mensim (nyolc hét szünet volt csak), viszont nem volt rendszeres, mint szülés előtt. Hat hónapos volt a fiam, amikor elkezdtünk a 2. babával próbálkozni és a dokim javaslatára használtam ovutesztet, hogy lássuk, van-e már peteérésem a rendszertelen mensi ellenére. Volt, csak kicsit később, mint a korábbi 28 napos ciklusnál, első hónapban így meg is fogant a babánk.

2009. aug. 29. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló vagyok: egyébként a rendszertelen mensi nálam úgy nézett ki, hogy hogy első hónapba csak 20 nap szünet volt, a másodikban több, mint 30, majd ismét volt egy rövid ciklusom, szóval nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy van már normális peteérésem és luteális szakaszom, de mégis volt. Egyébként is gyakran voltunk együtt, de az ovutesztnek köszönhetően legalább tudtuk, hogy melyik napon kell intenzívebben belehúzni.
2009. aug. 29. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt sajnos missed ab-om tavaly november végén. A műtét után én elkezdtem inni a gyógyteákat (cickafark, palástfű) és a regenerálódás elősegítésére E vitamint szedtem. Megjött a mensim rendesen, amire kellett volna, ha nem számítjuk a terhességet. De csak akkor egyszer menstruáltam, azóta 35 hetes pocis vagyok:) Biztatásnak szántam ezt a pár sort, szerintem érdemes kipróbálni a teás módszert, nekem bejött. Ha csak a tudatalattimra hatott is, de így is jól alakultak a dolgok. Fel a fejjel, és mielőbbi babásodást kívánok neked!
2009. aug. 29. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly december elején volt missed ab-om. Január elején megjött a mensim, 26 napra, majd abban a hónapban, persze az orvosom engedélyével ismét próbálkoztunk. Nem gondoltuk, hogy össze is jön egyből, de azóta már a 34. hetet taposom:)

Kitartás csajok!!

Azt mondják ilyenkor teljesen kitisztítanak ott bent és sokkal könnyebb utána teherbe esni.

Mihamarabbi pozi tesztet kívánok!

2009. aug. 30. 09:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem 26 napos ciklusaim voltak előtte. Utána 32 napjára jött meg 2-szer is, aztán a harmadik hónapban már terhes is maradtam.

26 hetes kismami

2009. aug. 30. 10:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán nem mindenki díjazza, de nekem hormontabival az orvos azonnal a beavatkozás utáni hónapban beállította 26 naposra, utána 3 hónapig fogigátlót írt fel. Mikor 3 hónap után a tabit abbahagytam, gyönyörűen első alkalommal 26 napra meghozta, következő hónapban már meg sem jött :)

18 hetes km

2009. aug. 30. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 hónapja volt missedem.

A műtét után 35 napra,aztán 31 napra jött meg.

Inni kezdtem palástfű teát pé-től,utánna 26 napra jött meg,most meg nemvárom jövőhét vasárnapra.

Én szedtem méhpempő kapszulát és e-vitamint műtét után 2 hónapig és ripszropsz rendbejöttem!

2009. aug. 30. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!