Missed ab után Nektek hány hónap után állt be a mensi úgy mint előtte?
Szia!
Hát nekem már eltelt azóta 9 hónap,még nem sikerült újból teherbe esnem,de még a menzim is össze-vissza jön meg!Sajnos!:(
Ha ismét szeretnétek már próbálkozni, akkor javaslom, hogy próbáld ki az ovulációs tesztet.
Nekem nem missed ab-om volt, hanem kis korkülönbséggel szerettünk volna két babát. Szülés után hamar visszatért a mensim (nyolc hét szünet volt csak), viszont nem volt rendszeres, mint szülés előtt. Hat hónapos volt a fiam, amikor elkezdtünk a 2. babával próbálkozni és a dokim javaslatára használtam ovutesztet, hogy lássuk, van-e már peteérésem a rendszertelen mensi ellenére. Volt, csak kicsit később, mint a korábbi 28 napos ciklusnál, első hónapban így meg is fogant a babánk.
Nekem tavaly december elején volt missed ab-om. Január elején megjött a mensim, 26 napra, majd abban a hónapban, persze az orvosom engedélyével ismét próbálkoztunk. Nem gondoltuk, hogy össze is jön egyből, de azóta már a 34. hetet taposom:)
Kitartás csajok!!
Azt mondják ilyenkor teljesen kitisztítanak ott bent és sokkal könnyebb utána teherbe esni.
Mihamarabbi pozi tesztet kívánok!
Szia! Nekem 26 napos ciklusaim voltak előtte. Utána 32 napjára jött meg 2-szer is, aztán a harmadik hónapban már terhes is maradtam.
26 hetes kismami
Talán nem mindenki díjazza, de nekem hormontabival az orvos azonnal a beavatkozás utáni hónapban beállította 26 naposra, utána 3 hónapig fogigátlót írt fel. Mikor 3 hónap után a tabit abbahagytam, gyönyörűen első alkalommal 26 napra meghozta, következő hónapban már meg sem jött :)
18 hetes km
Nekem 4 hónapja volt missedem.
A műtét után 35 napra,aztán 31 napra jött meg.
Inni kezdtem palástfű teát pé-től,utánna 26 napra jött meg,most meg nemvárom jövőhét vasárnapra.
Én szedtem méhpempő kapszulát és e-vitamint műtét után 2 hónapig és ripszropsz rendbejöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!