Mitől lehet az, hogy ilyen korán keményedek?
Figyelt kérdés
Most 14 hetes terhes vagyok, a második babámat várom. A napokban több reggel is volt, hogy amikor felébredtem, egy alma méretű "gócot" éreztem az alhasamban, vagy bal oldalt, vagy jobb oldalt inkább, ami nagyon kemény volt. Ez persze kb. csak addig tart, amíg fel nem kelek, de ezt az oldalt olvasgatva most megijedtem, mert lehet, hogy ez keményedés? Ezt még korainak tartom. Kérlek, nyugtassatok meg!2013. jan. 16. 16:00
1/1 anonim válasza:
Ha keményedés akkor a magnézium szokott segíteni!
Ha nem tudsz megnyugodni,akkor minden képen keresd fel az orvosodat,hisz ő biztos sokkal többet tud neked segíteni mint mi itt látatlanban.
Nekem az eleje óta megvolt a keményedés,de szerencsére már nem sokáig kell aggódnom miatta. :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!