36+6 hetes vagyok és néha annyira fáj a hasam alja és van, hogy keményedek. Ez lehet a méhszáj? Lehet nyílik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 8. 08:54
1/4 anonim válasza:
igen nekem is van 30 hétöl holnap uh+ vizsgálat
2/4 A kérdező kommentje:
Múlthéten vizsgált az orvos de nem mondott semmit. Holnap megint mennem kell. Szerinted, hogy kérdezzek rá a máhszáj állapotára?
2013. jan. 8. 08:58
3/4 anonim válasza:
Gondolom ha nyitott lennél, akkor mondta volna az orvos, de nem értem miért olyan nagy probléma ez, kérdezd meg:
"Doktor Úr, nyílik már a méhszáj?"
Amúgy sem a keményedés, sem a hasfájdalom nem jelenti egy az egyben, hogy nyílna a méhszáj.
A méhszáj nyílását nem lehet konkrétan érezni, és vagy kíséri valami, vagy semmi.
36 hetesen tök normális, amiket érzel. Készül a szervezeted a szülésre. Ez ilyen.
3 gyerekes anyuka
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy nyílik, lehet, hogy nem.
De ha nyílik, az sem baj már 37 hetesen!
Azért arra ne számíts, hogy emiatt már pár napon belül szülni fogsz. Lehet, hogy pár nap, de lehet, hogy még több, mint 3 hét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!