Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen trükkök vannak, hogy a...

Milyen trükkök vannak, hogy a baba megmozduljon?

Figyelt kérdés
Ma megyünk 4d-re, de olyan időpont volt csak szabad, amikor a babám még véletlenül sem mozdul meg, már napok óta figyelem. Nem tudom mit kellene tenni, hogy ha már drága pénzért elmegyünk lássunk is valamit. Ötleteket várok! Köszi
2013. jan. 16. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szőlőcukor :)
2013. jan. 16. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen egyél közvetlenül előtte szerintem,ha éhgyomorra mész, akkor bealudhat a baba. Amúgy volt, hogy a hasam rázogatták, hogy ne aludjon a baba, ezt főleg NST-n.
2013. jan. 16. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
én mindig úgy izgulok uh előtt, h. mindig ébren van a baba, pedig abban az időpontban egyébként sosincs. biztos érzi az izgatottságom. egyébként egyél egy adag csokit előtte, azt mondják, az használ!
2013. jan. 16. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem az nst-k elott colat javasoltak a terhesgondozason:) igy mindig ebren volt a babam:)

Fel oraval az uh elott igyal colat, mondjuk egy kis dobozosat:)

4 hetes kislany anyukaja

2013. jan. 16. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Dobozos cola és Szamos marcipánburgonya benne folyós csokival. Ez tuti!!!!
2013. jan. 16. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
csoki, szőlőcukor, kóla :) ezek mind beválnak. minden olyan dolog amiben vagy cukor vagy koffein van. de kb uh előtt fél órával egyél/igyál, kb ennyi idő kell míg eljut a kicsihez a löket :)
2013. jan. 16. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a nagyon hideg / nagyon meleg ételek-italok jöttek be. Szóval egy fagyi vagy egy forró tea segíthet :)
2013. jan. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!