Milyen trükkök vannak, hogy a baba megmozduljon?
Figyelt kérdés
Ma megyünk 4d-re, de olyan időpont volt csak szabad, amikor a babám még véletlenül sem mozdul meg, már napok óta figyelem. Nem tudom mit kellene tenni, hogy ha már drága pénzért elmegyünk lássunk is valamit. Ötleteket várok! Köszi2013. jan. 16. 08:22
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen egyél közvetlenül előtte szerintem,ha éhgyomorra mész, akkor bealudhat a baba. Amúgy volt, hogy a hasam rázogatták, hogy ne aludjon a baba, ezt főleg NST-n.
3/7 anonim válasza:
én mindig úgy izgulok uh előtt, h. mindig ébren van a baba, pedig abban az időpontban egyébként sosincs. biztos érzi az izgatottságom. egyébként egyél egy adag csokit előtte, azt mondják, az használ!
4/7 anonim válasza:
Nekem az nst-k elott colat javasoltak a terhesgondozason:) igy mindig ebren volt a babam:)
Fel oraval az uh elott igyal colat, mondjuk egy kis dobozosat:)
4 hetes kislany anyukaja
5/7 anonim válasza:
Dobozos cola és Szamos marcipánburgonya benne folyós csokival. Ez tuti!!!!
6/7 anonim válasza:
csoki, szőlőcukor, kóla :) ezek mind beválnak. minden olyan dolog amiben vagy cukor vagy koffein van. de kb uh előtt fél órával egyél/igyál, kb ennyi idő kell míg eljut a kicsihez a löket :)
7/7 anonim válasza:
nekem a nagyon hideg / nagyon meleg ételek-italok jöttek be. Szóval egy fagyi vagy egy forró tea segíthet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!