Lehetek terhes ha sokkal gyenébb volt a menstruációm?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A mesnstruációm sokkal gyengébb volt mint szokott.
És azóta is kicsit szúrkál a hasam.
Tesztelni még nem mertem.
Szerintetek?
2009. aug. 29. 18:04
1/6 anonim válasza:
nem tudom mit jelent a sokkal gyengébb mensi, de elvileg lehet baba, ha nem véreztél annyira, mint szoktál, tesztelj, mert ha az vagy már biztosan mutatnia kell.
2/6 anonim válasza:
Ha már el is mult a mensid, a teszt kimutatja ha babás vagy. Tesztelj nyugodtan!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
A sokkal gyengébb azt jelenti hogy kb 5 db tampont használtam el összesen. És egyetlen éjszaka sem kellett cserélnem. Szerintem kb fele annyi lehetett...
2009. aug. 29. 18:16
4/6 A kérdező kommentje:
Tesztelni fogok, drukkoljatok! :-))
Ja,és : 27 L
2009. aug. 29. 18:17
5/6 anonim válasza:
Hát ezt biztosan csak a teszt mutatja ki, de csütörtökön a védőnőnél beszélgettem egy kismamával aki azt mondta nem érti a dokija miért írta az uh-os papírjára múlthét szombaton, hogy 13+0 hetes amikor neki június 6-án volt az utolsó mensijének első napja. Ha kiszámolod mensi alapján akkor ő ma 12+0 hetes. Ezek alapján miért ne lehetnél te is babás?! De ne éld bele magad amíg nem teszteltél. Azért én drukkolok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :-))
2009. aug. 29. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!