Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok a másodikat most...

Babát várok a másodikat most derült ki még nem voltam orvosnál de két teszt is pozitív és iszonyatosan rosszul vagyok már két hete! Félek, hogy nem tudom ellátni a gyermekem aki 14 hónapos! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul vagyok most azon gondolkodunk nem tartjuk meg de nem akarom megölni a picit!Valami bogyó amit lehet szedni terhességi rosszullétre?

Se enni se inni nem birok.Már kétszer jött rám erős hasmenés az első 1 napig a második 2 napig tartott de azóta is rossz a gyomrom.Állandó hányingerem van és le vagyok gyengülve!A kakis pelus csere is gondot okoz a hányinger miatt!!!

2013. jan. 15. 14:37
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szerintem egy testvérrel sokkal többet adtok a gyereketeknek, mint a sok "szuper" játékokkal és tárggyal, amikért pár év múlva könyörögni fog. De ezt nektek kell belátnotok, hiszen ti vagytok a felnőttek! Ha van testvéred, ezt magad is meg tudod ítélni!

Valamint azt is, hogy azzal sokkal többet ártasz a gyerekednek, ha mindent megadsz neki, mintha nem! Mennyivel jobb az, ha majd felnőttként kell szembesülnie azzal, hogy nem kaphat meg mindent?

Amúgy a rosszulléttel kapcsolatban teljesen együttérzek veled, én is nagyon szenvedek (6. hét), de arra gondolok hányan kibírtak már sokkal-sokkal rosszabb dolgokat is.

2013. jan. 16. 09:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindent megadtak egykeként, jól elkényeztettek, csak éppen azt hittem a világ körülöttem forog. Rengeteg csalódás, pofon ért felnőttként, nehezen alakítok ki kapcsolatot másokkal, szerintem az egykeség szörnyű. A "mindent megadás" a legkárosabb dolog.

A másik árnyoldala pedig az az egykeségemnek, hogy a gyerekeimnek nincsenek unokatestvérei, ha mi idősen meghalunk, a férjén, gyerekein kívül nem marad senkije, akire számíthat.

Én ezért örülök, hogy picimnek testvére lesz.

Meg persze mert szeretem őket, mióta csak megtudtam, hogy bennem élnek, de szerintem ezzel mindenki így van.

2013. jan. 16. 12:11
 13/13 anonim válasza:

Szia! Nekem 6 hónaposak voltak az iker(!) babáim, amikor teherbe estem. Én is nagyon megijedtem, de hidd el, el lehet egy kisbabát látni terhesen is, és szülés után a 2-3 pici igényeit is ki lehet elégíteni. Csak azért elvetetni egy babát, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapok... hát nem egy fajsúlyú a két probléma. Nekem azt mondták, mikor látták, hogy milyen nehéz terhesen ikrekkel, hogy majd meglátom, a Jóisten ad erőt és türelmet. Alig hittem el, de úgy lett végül.

(Ismerősön is sokat szenvedett a hányingertől, és a Schüssler sók segítettek neki.)

Egyéblént egyke vagyok, és szerintem azért fontos a tesó, hogy felnőttként ne maradjon egyedül az illető. Most ezt adhatod meg két gyereknek. Nem hiszem, hogyha kényelmi szempontok miatt az egy gyerkőc mellet döntesz, akkor el tudsz majd számolni nap mint nap a lelkiismereteddel.

2013. jan. 18. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!