Jók az értékeim?

Figyelt kérdés

vagy ezek mik is?:)

NT:2,0mm CRL:47mm

Köszönöm a válaszokat 12hetes kismama vagyok:)

2013. jan. 15. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:

NT az a nyakiredő, a CRL meg a mérete a fejétől a popsiig.

Én az ilyen kérdésekben csak azt nem értem, hogy egy láthatatlan kéz adja oda nektek ezeket a leleteket? Nincs ott valaki, hozzáértő, szakértő, asszisztens, orvos, akitől megkérdezhetitek ezeket? Vagy bent a rendelőben néma csendben ültök, nem kérdeztek, mert majd itt valaki úgyis megmondja? Nem értem esküszöm. :(

2013. jan. 15. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem a doki nem mondott semmit mert mire felöltöztem eltünt az aszisztens nöt meg kérdeztem hogy minden rendben van-e de azt mondta persze...és én csak arra lettem volna kiváncsi hogy pl:a nyaki redő az jo-e?
2013. jan. 15. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg 3 mm alatt jó, de azért már 3 mm-hez közelítő értéknél tovább szoktak menni, legalábbis felajánlják.

Szóval a tiéd tökéletes:) Nyugi

2013. jan. 15. 12:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2013. jan. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!