Fürdőruhában sem fürödhetek?
Szerintem nyugodtan fürödhetsz a saját, tiszta kádadban fürdőbugyi nélkül is, semmi bajod sem lesz.... Nyilvános helyen nem lehet fürödni a fertőzésveszély miatt, én itthon mindig nagy kád vízben lubickolok....
27 hetes + 21 hós
Én a helyedben nem tenném. A bugyi nem védi meg a fertőzéstől a babádat, hiszen vízáteresztő.
Drukkolok, hogy még sokáig egyben legyetek!! :o)
Második vagyok: nem a kád tisztasága a fő lényeg (persze, az is), hanem a víz!! Mivel nyitva vagy, könnyen feljuthat a méhedbe a fertőzés, ami 28 hetesen nem lenne túl szerencsés. De 38 hetesen sem. Mert akkor ugyan már a baba kifejlődött, megszülethet, de egy fertőzés nem tenne jót egy akkora babának sem.
Szerintem megéri várni azzal a fürdéssel.
:o)
Szerinted egy bugyi mit változtat a helyzeten?? A víz ugyanúgy bemegy a hüvelyedbe, lehetsz akár nadrágban is:-))
Lehetnek benne kórokozók, főleg a melegebb vízben szaporodnak előszeretettel. Véleményem szerint nem kellene megpróbálni, mert eléggé nyitva vagy, godolom nem szeretnél koraszülést vagy fertőzést. Várj ezzel még néhány hónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!