Vani kardos kérdése:
Remélem nem lesz gond? Többi lent!
Figyelt kérdés
Tegnap fogorvosnál voltam kaptam érzéstelenitőt és egész éjszaka vizes hasmenésem volt még reggel is,
17 hetes kismama vagyok.remélem nincs baj.
2013. jan. 15. 10:00
1/3 gabszem válasza:
Nem hiszem hogy attól van. Helyi érzéstelenítést lehet adni terhes nőknek. Viszont calici vírus van az egész országban, ha nem múlik el ma akkor szerintem menj orvoshoz.
2/3 tkata81 válasza:
szerintem sem lehet attól, én is kb annyi idősen voltam és kaptam érzéstelenítőt.
viszont tényleg vírus van, vegyél be a hasmenésre széntablettát,igyál sok folyadékot, és ha nem múlik el holnapig, orvos, mert nem szabad kiszáradnod!
3/3 anonim válasza:
Szerintem sem az érzéstelenítőtől van.Viszont nekem az a véleményem h ne vegyél be széntablettát,had ürüljön ki aminek ki kell,méreganyag stb.Az se jó ha benned pang.Viszont tényleg igyál sokat,egyél jó kis levest stb nehogy kiszáradj.És dokihoz is menj el feltétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!