15hetes vagyok, tegnap azt mondta az orvosom, h inkább kislány, mint kisfiu. Kinek mit mondott a doki ennyi idösen, és végül milyen nemü lett?
Nekem 15 hetesen 4D-n mondták a nemét mind 2 babámnak, mind kettő fiú.
Sima 2D-s uh-on még nagyon sok a tévedési arány. Pláne ha elsőre lányt látnak. Fiúknál kevésbé szokta tévedni
SZIA.NEKEM 12 HETESEN AZT MONDTA A DOKI H INKÁBB KISFIÚ MINT KISLÁNY.ÉS AZT MONDJÁK A KISFIÚKAT RITKÁBBAN NÉZIK EL.NA EHHEZ KÉPEST AZÓTA 4SZER MONDTAK MÁR KISLÁNYT,ÉS KÉPEM IS VAN A NUNUNSRÓL!2IS!!!REMÉLEM KISLÁNY MARAD,4 UTÁN!!:)
32 HETES KISMAMI
15 hetesen fiút mondotta 4D-s, egy hétre rá pedig hogy 50-50%. Így 14.000,- Ft-ért megtudtam hogy vagy fiam lesz vagy lányom :)
Végül kislány lett.
Szia!
Nekem a 16. heti 4D-n lánynak nézte a csaj,18. heti genetikain fiút mondtak,24. hetin azt mondta a dokim hogy nem lát még heréket leszállva,aztán a 27. hetin nem mondta biztosra mivel a popsiját mutatta inkább,de mintha heréket látna.Jövőhéten megyünk megint kíváncsian várjuk hogy akkor mit fog mondani.Úgyhogy még szerintem ne éld bele magad semmibe.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!