Van akinek rendszertelen a menstruációja és úgy esett teherbe? Pl: ciklus végén és amikor elment először a dokihoz akkor még uh-on nem látott semmit?
Nekem is rendszertelen. Első fiam mensi alapján legalább 10 héttel volt nagyobb, mint uh alapján. Július elején volt meg, aztán se augusztusban, se szeptemberben és október 14-én már 5 hetes terhes voltam. Második terhességemnél "csupán" 1 hét az eltérés. Januárban volt meg, aztán semmi, április 2-án megjött és arra rá 3 héttel fogant a fiam. Biztos vagyok benne, hogy mikor fogant. :)
Elsőnél sok tesztet csináltam, még szeptember végén is teszteltem negatívat, simán mehettem volna korán a dokihoz, de szerencsére akkor már látszott a petezsák. :)
Nekem is nagyon rendszertelen, es a 2. babaval volt mar halvany pozitiv tesztem, amikor orvoshoz mentem, es az ultrahangon nem volt szivhang. Az orvos jol megijesztett, hogy lehet, hogy nem eletkepes a baba es nem fejlodik, de a kovetkezo UH-n mar volt szivveres es minden OK volt, azota 3,5 eves kisnagylany.
Sok fugg az UH gep koratol is, ugyhogy ne izgulj (konnyu ezt mondani :) ), en a helyedben biznek a tesztben es a terhessegben, foleg, hogy tuneteid is vannak szepen. Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!