Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetesen is olyan pici a...

39 hetesen is olyan pici a hasam.36 hetes uh-n a méretek rendben voltak, de szerintem azóta nem nőtt semmit. Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos genetika hogy pici a hasad. Ha a 36 hetesen rendben volt minden akkor már nem lehet baja a babának, hisz annyi idősen elvileg megszülethet porblémák nélkül!
2009. aug. 29. 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is pont ez a bajom. Én is picinek találom a hasam, sokan néznek is rám h másfél hét múlva szülünk. Nst-n is megnéznek a kismamák, h én mit keresek ott. De az orvosom most csüt.-ön 3100 gr-ra mérte a picit, ez azért megnyugtat. Ő fejlődik, csak valószínű nagyon bent ül. Mondjuk én 6 kg-t híztam eddig, lehet h ez is közre játszik. De szerintem amíg az orvos azt mondja h minden oké, nem kell izgulnunk.

38 h. km.

2009. aug. 29. 09:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem szintén pici volt a hasam sokan azt hitték a 39.hétbe,hogy kb a felénél ha járhatok. Mikor haza jöttünk a babával volt pár szomszéd akik megállapították ahhoz képest,hogy koraszülött milyen fejlettnek nézz ki.Sokan nem akarták elhinni mikor megmondtam ,hogy 1 nappal a 40.hét előtt született. És a pici pociba egy 3350g 54 cm-es lányka volt. Bízok benne,hogy a következő terhességemnél se lesz nagy hasam, szülés előtti napon is teljesen fitt voltam egyedül az alvás szempontjából zavart a hasam

2009. aug. 29. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam. Sosem voltam hízós típus, pedig rengeteget eszem, dupla adagokat, vacsorára mindig 3 karéj kenyér valamivel, stb, de eddig 10 kg jött fel. Lányommal híztam 15 kg-ot, de akkor is csak a 7. hónapban vették észre idegenek, hogy terhes vagyok. Most a nyár miatt hamarabb, de tényleg én is kilógok a sorból NST-n, meg nehéz elképzelni a 3 kg 50 centit ilyen pici pociban. Kérdezni szokták, hogy akkor a beleimet hol tartom? :)
2009. aug. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!