Megéreztétek azt, hogy terhesek vagytok? Nem a testi jelekre gondolok, hanem a lelkiekre?
Szia! Én azt nem éreztem meg, hogy terhes vagyok, de azt igen, hogy lányom lesz. Mindenki eleinte hülyének nézett, mert mindig mondogattam, hogy tudom lány van a pocimban. És így is lett.
5 hónapos kislány anyukája :)
Én igen. Valahol tudtam, hogy most sikerült. És igazam lett. És mikor megcsináltam a tesztet (nem várt előtti nap) már pozitív lett.
34 hetes km
Én beteg voltam azokban a hetekben,amikor összejött a mi kislányunk.Amikor épp nem voltam olyan sz@rul,azért szeretgettük egymást apukával.Majdnem 2 éve szedtem már akkor fogamzásgátlót és meg nem fordult a fejemben,hogy néhány hányás,hasmenés lenullázza a védelmemet.
Azelötti héten,mire vártam a menzeszem egyszerűen belémcsapott a megvilágosodás,hogy Úristen,hátha.
Attól a pillanattól nem volt nyugalmam.4-5 nappal a várt menzesz előtt már óránként mentem pisilni,hogy hátha megjön-hátha tévedek.
A kislányunk 4 éves és épp alszik a kis lázas,náthás,beteg teste.Imádjuk.
És igen,azt is tudtam,hogy lányunk lesz.
Mikor anyósnak megjósolta valaki,hogy kisfiú,elmentem a tescóba és vettem egy rózsaszín pizsit!!!!
Én nem, de a férjem igen. A második babánkat várjuk és nekem az első terhesség alatt sem volt szinte semmilyen fizikai tünetem a babamozgásig, lelki annál inkább: az én nyugodt, állandóan mosolygós, viccelődős énem gyakran eltűnt és kötekedős, sírós, kétségbeesős lettem néhány percre (ez úgy nézett ki, hogy kötekedtem, majd kétségbeestem, amiért kötekszem és gonosz vagyok a férjemmel, azután meg bőgtem, mert lelkiismeret-furdalásom volt).
A második babánk az első hónapban megfogant, a nem várt mensi előtt három-négy nappal előjött a terhes-énem, letargikus hangulatom volt, kötekedtem, majd bőgtem egyik másodpercről a másikra. A férjem már akkor mondta, hogy tuti biztos, hogy terhes vagyok, látja, érzi rajtam, ne várjam a mensit, már nem lesz. Mondogatta, hogy csináljak csak nyugodtan tesztet mensi előtti napon, úgyis pozitív lesz már, mert a hormonok már beindultak, attól vagyok ilyen frusztrált. Hozott is tesztet, én nem hittem benne (az első babánk fél év próbálkozás után fogant), de igaza volt, pozitív lett.
Én tudtam! Azért mentem el nőgyógyászhoz, mert az együttlét után a tezst még nem lehet pozitív, de a doki már kézzel meg tudja állapítani, ha az vagyok. A doki azt mondta nem vagyok terhes. Csalódott voltam, de én akkor is tudtam. A férjem azt mondta, ő tudta, hogy elsőre nem biztosan fog sikerülni. Később teszteltem pozitív lett, és mint utólag kiderült, kései peteérésem volt (akkor hagytam abba a gyógyszert, és a miatt), így kb akkor ágyazódhatott be, amikor a dokinál voltam.
De én az orvosnak se hittem, csak a megérzéseimnek, és igazam volt.
22 hetes ksmami
A párom fújta állandóan, mint a pereces. Még azt sem akarta engedni, hogy tesztet vegyek, mert biztos volt benne. Igaza lett.
KÜlönben tudatalatt én is tudtam, mert a mindig pontos menzim a nemvárt napján nem jelentkezett. Én 90, a férjem 100%-an tudta, hogy mi a helyzet. Aztán mégiscsak vettem egy tesztet, de mikor lelkesen megmutattam a páromnak a két csíkot, teljes meggyőződéssel mondta: Most mit csodálkozok, ő megmondta előre!
Éreztem,hogy most sikerült.Aztán éreztem a beágyazódást is.Én is feltettem ezt a kérdés itt, nekem hasonlókat írtak, mint Neked.
Nem várt után 2 nappal nagyon halvány volt teszt,de ott volt csík. Azóta a 14. hétben vagyunk. Fura érzés volt, egyszerűen 100 %-ig biztos voltam a dologban. a férjem nem akarta elhinni. Most azt érzem, hogy kisfiú, majd kiderül ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!