Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok, és...

8 hetes terhes vagyok, és tegnap italoztam. Árthattam a babának?

Figyelt kérdés
Az élet elég furcsa tegnap halt meg a nagymamám, és az emlékére ittunk, mert ez volt a kívánsága, bár ő soha nem ivott. Mindegy és kiderült ma, hogy terhes vagyok 8 hetes. Árthattam ezzel a babának?
2007. szept. 7. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
HA MATT RÉSZEGRE ITTAD MAGAD RÁADÁSUL TÖMÉNY PIÁVAL AKKOR IGEN.DE HA CSAK EGY KIS KÖNNYÜ BORT VAGY PEZSGŐT ITTÁL AKKOR NEM
2007. szept. 7. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, a mennyiség a fontos. Remélem nem ittál sokat. A másik hogy a nagymamád biztos megértette volna, ha csak egy korty bort iszol. Sőt le is hordott volna ha nem így teszel az unokája érdekében. Bocsi

2007. szept. 8. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Ennyire azért nem kell megijjesztenetek szegényt!

Én már terhes voltam,de még nem tudtam és a legjobb barátnőm lagzijában taj részegen asztal tetején roptam:)

Semmi baja hál'Istennek nem lett a kislányomnak.Max,hogy neki is a lábában van a kotta:)

Ne idegeskedj!!

gratula a babádhoz!!!

2007. szept. 8. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég kicsi a valószínűsége, hogy valami baja legyen a babádnak, de ezentúl vigyázz magadra. Különben én a nyáron hetente egyszer ittam egy-egy deci vörösbort, ez nem okoz gondot, sőt, bizonyos szempontból jót is tesz, persze mértékkel. Mondjuk az ilyen italozások azért nem javasoltak, de ne aggódj, nem lesz semmi baj.
2007. szept. 9. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én, bár elég korán megtudtam, hogy terhes vagyok, kb 4 hetesen egy kerti party elég rendes mennyiségű szeszt fogyasztottam.

Persze őrjöngve rohantam az orvoshoz, mikor pár nap múlva kiderült, hogy terhes vagyok. Nagyon féltem,h ogy valami bajt okoztam, de a doki megnyugatott, hogy nem lesz baj!

Sőt azt modta, hogy néha nyugodtam meg lehet inni egy pohár bort, vagy sört, ha kedvem van, csak persze nem mindennap.

Ha nem ittál sokat ne aggódj! Ha igen, valószínűleg akkor sincs gond!

2007. szept. 10. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!