Van itt olyan, aki érezte, hogy megfogant a bébi? Aktus után pár nappal apró alhasi görcsök, szédülés, fáradság, mellfeszülés vagy bármi! Hmm?
Figyelt kérdés
Vagy csak a pozitív teszt után? Mikor "normális"?2013. jan. 13. 00:39
11/19 anonim válasza:
Lehetséges, de soron kívüli vérzés sosem jó jel!
Egyszer itt javasolta egy anyuka, hogy vérezgetésnél érdemes orvoshoz menni, és akkor tud adni rá valamilyen hormontablettát, ami megakadályozza a vetélést.
12/19 anonim válasza:
A vérzés mindig jelez valamit. Nekem már az 5 héten volt, de azonnal orvos! Mondjuk neked még meg sem kellett volna jönnie, így gondolom bármi lehet.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem vérzés, hanem úgymond rózsaszínes folyás.
2013. jan. 22. 10:09
14/19 anonim válasza:
Ezt azt is jelezheti, hogy nem problémamentes a beágyazódás. Persze lehet, hogy magától megoldódik, és minden rendben lesz, de az is lehet, hogy nem fog megtapadni.
15/19 anonim válasza:
Nekem a menzi után 2 héttel később ismét "megjött" 2 napra... Utána hányinger,görcsölések,kívántam dolgokat stb. 5 negatív teszt után és az 5. héten méhenkívüli terhességnek nézett terhesség "eredménye" vasárnap volt egy éves :) Párom névnapján sikerült teherbe esnem :)
16/19 anonim válasza:
Amikor megfogant a babám, a nemvárt előtt egy héttel futópadozás közben jó erősen belenyilallt az alhasamba a fájdalom (soha nem volt előtte ilyen, pedig hetente kétszer-háromszor lefutottam az 5-7 kilométeremet). Tisztán elmlékszem, mert utána egy héttel erős + lett a tesztem :-)
17/19 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos a menstruációval távozott erős görcsök kíséretében. Egyébként egy ismerősöm, aki állapotos, szintén beszámolt arról, hogy érezte még a nemvárt mensi előtt a tüneteket. És orvosilag is megmagyarázható, mert állítólag már a megtermékenyített petesejt termeli a hormonokat...
2013. febr. 1. 21:57
19/19 anonim válasza:
Együttlét után 10 nappal ciklus 17. napján hatalmas fájó pattanásaim lettek... SOHA nincs pattanásom... Ez nekem már mutatta ,hogy valami készül de tünet csak havi után jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!