Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom hogy vizesedek?...

Honnan tudom hogy vizesedek? 23 hetes terhes vagyok

Figyelt kérdés

A lábam eléggé fáj mostanában, és ha leguggolok akkor úgy érzem mintha alig hajlanának az izmaim a lábamban. (térdem-vádlim környékén)

Honnan tudom hogy vizesedek vagy "csak" fáj?

nem híztam sokat, 4 kg-nál tartok.

2009. aug. 28. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Akár annyira bedagadhat a lábad, hogy estére eltűnik a bokád. A másik módszer az, hogy az ujjaddal megnyomod a lábszárad. Ha egy mélyedés marad a helyén ami nem tűnik el rögtön akkor vizesedsz.
2009. aug. 28. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
az a legtutibb, amit az előttem szóló írt, megnyomod a lábszárad, és ha benyomódva marad egy pár pillanatig, akkor vizes vagy
2009. aug. 28. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én onnan érzem, hogy ha behajlítom a lábújjaimat alig hajlanak. Olyan mint ha sokkal ducibb lenne és olyan feszül érzés. A kezemmel ugyanez a helyzet. Mondjuk ott a gyűrű is rászorul ám az újjamra rendesen.
2009. aug. 28. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Duci, fáj, feszül, alig bírod mozgatni. Ugyanez az újjaidnál is. Gyűrű nem jön le (se fel!)

Ne félj, észre fogod venni ha vizesedsz, én rettentően megrémültem mikor először jelentkezett nálam!

A térdem nekem is fáj, alig bírok leguggolni. Lehet kapni a naturlandos Innoreuma krémet, próbáld ki, nekem sokat segített!

2009. aug. 28. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!