Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Szerintetek a...

Kismamák! Szerintetek a nőgyógyász tényleg csak szakmailag nézi meg a nőket?

Figyelt kérdés

Én eddig nőhöz jártam ,de most váltottam, a nővérem dokijához járok, aki férfi. Végignéztem már párszor a váróban a felhozatalt, hát nem éppen bombázókkal van teli a rendelő, hanem idősebb nőkkel, ami nem lenne baj, de nem is túl csinosak.

Én nem vok magamtól elszállva, de 21 évesen azért jobban nézek ki mint ők. Ez a doki ritkán lát velem egykorút, ezt tudom is. És a múltkor mikor megvizsgált, esküszöm, szinte jó érzés volt, olyan finoman ért hozzám, és eszembe jutott, mi van, ha egy-egy csinosabb nőnél máshogy áll a doki a dolgokhoz.

2009. aug. 28. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon remélem, hogy csak szakmailag néz rám olyankor az orvosom. Nagyon etikátlan lenne részéről, ha mint nő partnert kezelne. Neki az a dolga, hogy elvégezze azt a vizsgálatot, legyen az egy laikus számára bármilyen intim dolog. Soha egy pillanatra sem volt ilyen érzésem egy orvosommal kapcsolatban sem.

Én erre nem is gondoltam eddig, nem tűnt sose úgy, hogy nőként néz rám a vizsgálat során. Csak férfi orvosok vizsgáltak egész életemben.

Amúgy ez szerintem visszafelé is igaz. Ki mennyire van a nőgyógyászati vizsgálatokhoz szokva... Lombikos kismama vagyok, ebből kifolyólag tömérdek vizsgálaton, hüvelyi uh-on vagyok túl, amik sokszor nem egy orvos jelenlétében történtek, nem is beszélve a műtétekről. 2,5 évig küzdöttünk babáért, a hosszú hónapok alatt volt, hogy heteken át két naponta megvizsgált az orvos. A végére nekem is a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy bugyi nélkül, széttett lábakkal, addig vizsgálnak, ameddig kell. Olyan volt felfeküdni a vizsgálló székre, mintha csak a boltba ugranék le.

Nekik az a dolguk, hogy segítsenek a nők ezen problémáin. És nem szabad belekeverniük a magánéletükbe semmilyen szinten sem.

2009. aug. 29. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!