Kismamák! Szerintetek a nőgyógyász tényleg csak szakmailag nézi meg a nőket?
Én eddig nőhöz jártam ,de most váltottam, a nővérem dokijához járok, aki férfi. Végignéztem már párszor a váróban a felhozatalt, hát nem éppen bombázókkal van teli a rendelő, hanem idősebb nőkkel, ami nem lenne baj, de nem is túl csinosak.
Én nem vok magamtól elszállva, de 21 évesen azért jobban nézek ki mint ők. Ez a doki ritkán lát velem egykorút, ezt tudom is. És a múltkor mikor megvizsgált, esküszöm, szinte jó érzés volt, olyan finoman ért hozzám, és eszembe jutott, mi van, ha egy-egy csinosabb nőnél máshogy áll a doki a dolgokhoz.
Ne álmodozz. Amikor orvos, akkor orvos. Lehet, hogy az egyetemen az első 3 hónapban nem így van, de a sokadik nő után igen.
Nőgyógyász barátom már saját magán nevetett, amikor egy ismerős jött, hozzá, megjegyezte, hogy milyen bomba nő távozott éppen a rendlőjéből. Ő pedig rájött, hogy nem is vette észre.
én nem is úgy gondoltam, hogy perverz lenne vagy ilyesmi, vagy, hogy aztán letámadna. csak, hogy mondjuk jóleső érzés tölti el, de nem csinál semmit.
értitek mire gondolok?csak, hogy kb átvillan az agyán meg más testrészén, hogy hú de jó nő, de megszeretkezném:) de semmi több.
igen, ebben igazad van, hogy ez a éma nődokikkal kapcs többet jön elő. de nekem még új, mert eddig mindig nőnél voltam:)
a másik meg, hogy nem ugyanaz egy gyomorban nyúlkálni, mint egy 21 éves, feszes kiscsaj puncijában:) már elnézést az őszinteségemért:) még ha szakmailag is nyúl hozzá, akkor is oda nyúl, amit az utcán max elképzelhet, ha elmegy mellette a csaj.
Nem, mint nőhöz nyúl hozzád, de jólesik neki, ha fiatal, csinos nőt lát-főleg a sok más között.
Nekem is volt egy olyan alkalmam, mikor a doki egy apámkorabeli, nagyon kedves, aranyos faszi volt, sokáig jártam hozzá, és épp vártam nála. Előttem 9 db nő, 2 kisebbség, 7 60 év feletti megroggyant... hát felvirult az arca, amikor meglátott...
Volt egy másik is, párszor jártam nála, ő meg nem tudta levenni a melleimről a szemét. De olyan édesen:-) Megvizsgált, és legközelebb megint megkérdezte, hogy nézték -e már a melleimet? Mondtam, hogy igen, multkor ő, de megnézheti megint, ha szeretné:-))Csak jókat nevettem rajta, engem feldob, ha valaki "közvetlen" persze a határokon belül.
na ugye!:) én is ilyesmire gondoltam, mint az utolsó!
nekem is nézte amúgy a melleimet, mindig néz néha lefelé, néha a szemembe:)) de engem sem zavar, had nézze. bár nincsenek hatalmas melleim, de nem is kicsi:)
nem gondolnám, hogy bármikor is rám mászna, amíg én ott széttett lábakkal fekszem, de múltkor biztosan éreztem, hoyg vmi megmozdult benne:)
Ugyan már.
Hidd el nekem, mire az ember elvégezte az egyetemet, már régen nem nézi nőnek a nőket. Nem is lehetne rendes magánéletet élni, hogyha nem szoknál hozzá, hogy te sem férfiként ülsz a rendelődben, hanem pusztán orvosként.
Ha a doki tudná hogy min töröd a fejed, jót mulatna rajta.
Azok a magándokik, akik nem a legolcsóbbak közé tartoznak és egyáltalán nem járnak hozzájuk nem "jól karbantartott" nők, azokat sem érdekli egy sem.
Most vagy először férfi nőgyógyásznál és te vagy zavarban ezért gondolsz ki mindenfélét. Ha neked így könnyebb, hát legyen. De az igazsághoz semmi köze.
(orvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!