Van olyan aki a terhesség alatt nem érezte a babát erőteljesen?
30 hetes vagyok érzem ha rugdos de inkább ha pihenek (egész nap dolgozom)
Kedvesen rugdos nem erősen néha azért egy-egy nagyobbat kapok de nem érzem hogy hol a lába, a keze ha a fenekét nyomja ki ha megfordul...
Ez normális vagy baj lehet?
Nekem is mellső fali ha érzem is a rúgást akkor is inkább oldalt...
Nem tudom hogy normális-e mert mindenki csak meséli hogy hullámzott a haza épp itt volt a lába...én meg állok mint a hülye!
Kedves első, ugyanígy vagyok most én is.
Az első babámmal hátsófali volt és kisfiút vártam.. néha úgy megrúgott, hogy még az orvost is fel kellett hívni hogy mi a teendő mert eltalált vmi ideget és csak kapkodva tudtam némi levegőhöz jutni. Most a második babával mellsőfali a méhlepény, kislányt várunk és hihetetlen a különbség, nyugodt lassabb mozdulatai vannak, persze beindul néha jobban de abszolút nem durva.. a kisfiam első mocorgásai durvábbak voltak.
Szerintem ez még nem jelent bajt, babája válogatja.
Barátnőmmel egyszerre vártunk babát.. én mindig meséltem hogy szétrúgja a kisfiam a bordáimat ő meg csak nézett rám, hogy neki a kislánya max kicsit kifeszíti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!