Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamar meszesedő méhlepény...

Hamar meszesedő méhlepény csak dohányzástól lehet?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem csak attól, nem mindig tudják kideríteni hogy mi az oka.
2013. jan. 11. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem de ha bagózott az illető közben, akkor nagyon valószínű hogy igen...
2013. jan. 11. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A meszesedő az azonos a hamar "elöregedővel"? Mert utóbbit mondták nekem mindkét terhességemnél, hogy fennáll a veszélye, mivel terhességi cukros voltam. Tehát ha erre az elöregedésre gondolsz, akkor az lehet cukorbetegségtől is (ha nem kezelik, de nekem nem volt vele gond)
2013. jan. 11. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem is hamar meszesedik -3-mas fokozatú most is; nem dohányoztam életemben; genetikai háttér is állhat mögötte,cukorbetegség,dohányzás stb.-i......
2013. jan. 11. 17:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó te hány hetes vagy?

És mi számít korainak? Mármint hány hetesen természetes, hogy meszesedik?

2013. jan. 11. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
én 33 hetes terhes kismama vagyok; félek nehogy baj legyen, nehogy sorvadt legyen a baba, de próbálok pozitív lenni; az első gyermekemnél is hamarabb volt érett a méhlepény:( szerintem az én esetemben genetika; pld. nem vagy visszérre hajlamos?
2013. jan. 11. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!