Aki tornázik a terhesége alatt kismamatornára mindennap? Milyen rendszerességgel?
Szia!
Én hetente egyszer járok vízi-terhestornára. Nagyon klassz, da akár 3 naponta is mennék ha lehetne. Van itthon terhes-torna dvd-m, de az nagyon uncsi az aquához képest :-). Ha nincs semmi ellenjavallat akkor csinálhatod sűrűn, csak ne fullazd ki magad, annyit tornázz mindig amennyi jól esik!!!
Ahogy kedvem és az időm engedi. Baba előtt heti ötször tornáztam fixen, most is nagyjából ennyit, de ha nem úgy alakul a napom, akkor kimarad. De most például meg vagyok fázva, öt napja nem tornáztam.
Úgy tornázz, ahogy neked jól esik, ne úgy ahogy kell, mert ha kötelezővé teszed magadnak mondjuk heti 5 alkalommal, de nem nagy kedvvel csinálod, akkor megfogod unni és félidős sem leszel, már csak szenvedés lesz az egész torna. Amikor igényed és kedved van, akkor tornázz szerintem!
szia! én a dvd-ket nagyon hamar meguntam :) így járok szervezett terhes tornára és az ellipszis trénert nyomatom, miközben rádiót hallgatok. hetente szeretek legalább 3 alkalommal rendesen mozogni, de ha időm engedné akár naponta is tenném - de csak ha jól esik!!!
volt már olyan is, hogy egyszerűen fáradtnak éreztem magam, kedvetlenebbnek, ilyenkor helyette olvastam :)
Én ha úgy érzem, naponta eltekerek anyámékhoz, csak a mozgás kedvéért.
Ezenkívül terhesség előtt is rendszeresen tornáztam, mert mindig duci voltam. Imádom csinálni a hastáncos DVD-t és a Fittness labda jóga gyakorlatait. Hetente átlagban 3-5 alkalommal tornázom, ahogy időm és kedvem tartja.
Emellett van egy hatalmas kertünk, és van 2 kutyánk is. Velük szoktam bóklászni a kert fái között, sétáluk nagyokat. Tudják és érzik, hogy jön a baba, ezért nagyon vigyáznak rám. Ha látják, hogy fáradok, a kapu felé veszik az irányt. Nekem ez egy kellemes időtöltés é mozgás is egyben.
Sziasztok!
28 hetes kismama vagyok és én a 4. hónaptól tornázom minden nap dvd-re.
Én nem untam meg:)
Lelkes vagyok, mert látom hogy jót tesz nekünk:)
Csinálom amíg jól bírjuk!
Terhes hastáncra gondoltam. :)
Ez azért jó, mert felkészíti a medenceizmokat a szülésre. Plusz engem energiával tölt fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!