Terhesség alatt (15 hetes vagyok) epret szabad enni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 08:26
1/7 anonim válasza:
Terhesség alatt lehet! Csak szoptatás alatt nem ajánlják.
33 hetes kismama
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan egyél epret. Majd szoptatáskor nem lesz szabad.
Jó babavárást
3/7 anonim válasza:
Lehet. Amikor Anyukám Velem volt terhes, imádtam az epret. A Nagyim (anyukája) dolgozott, Én meg nem mozogtam. Megvárta a Mamát, hogy hazajöjjön, utána irány a kórház. A Mama pont akkor hozott epret, és mondta Anyunak, hogy egye meg, amíg Ő elkészül. Ahogy megette az első szem epret, egyből megmozdultam. Már akkor is szerettem az epret, most is a kedvenc gyümim. :)
4/7 anonim válasza:
Persze hogy szabad, sőt egészséges is, sok vitamin van benne. Én tegnap legalább egy kilót ettem meg. 15 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
35 hetes vagyok és kilószámra eszem. :-)
6/7 anonim válasza:
Persze,h ehetsz!
Nekem mostansag az eper hab a kedvencem:
-osszetordelem az epret villaval+2 tojas feherje+cukor +robotgep=fincsi hab!!!!!
Gratulalok a babahoz!
12 hetes es 2 napos pocakos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!