SOS! Ugye nincs nagy gond?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az AFP eredményét ami 23,50ng\ml. A mom 0,65. Viszont 12 hetesen voltam Down szűrésen is,az 1:6600. Akkor mi lehet a gond? Elöbb meg kerestem a védőnőt is, ö azt mondta lehet tovabb küldenek. Az eddigi uh is mindig jòk voltak. Hétfön megyek a 18 hetes uh.ra. mit gonoltok? Volt így mas is mi lett a vege?nagyon szomorú vagyok.2013. jan. 10. 13:54
1/3 anonim válasza:
Nyugi, Semmi gond nem lesz! AFP egy elavult vizsgálat és az orvosnak hivatalból tovább kell küldenie egy bizonyos érték alatt és felett, genetikára. Nekem is 0,65 MOM lett, genetikán nem láttak elváltozást az uh-n. Kihozták hogy a koromból adódóan 1% esély a Down-kórra. Felajánlották a magzatvíz mintavételt is, de 1% miatt nem vállaltam. Egészséges kisfiam született.
2/3 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Nekem 0,63 lett, de errre is azt mondták- határérték körül mozog. Nagyon rágörcsöltem, hogy eselteg valami baja lehet a babának, főleg úgy hogy a 12 hetes uh-t nekem nagyon felületesen csinálták. Belementem az amnióba, de már megjött az eredmény, minden rendben.
Ha volt korábban down szűrésed, akkor felesleges aggódnod.
3/3 anonim válasza:
Nekem 0,3 lett és elmentem amniora, ahol kiderült egészséges kislány, feleslegesen idegeskedtem egy hónapig, ez nem megbízható eredmény. Nyugodj meg a tiéd egyáltalán nem rossz eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!