Foghúzásnál érzéstelenítő?
ha nagyon elkezd fájni , jegeld le, zacskós borsóval...csodákra képes..!
Jobbulást és kitartást!
Szia! Nekem ma húzták ki az egyik fogamat. Kaptam helyi érzéstelenítőt. Ha éjszaka nagyon fáj, akkor végszükség esetén kék panadolt bevehetsz, vagy paracetamolos fájdalomcsillapítót. Jobbulást
37 hetes kismama
Hát azt hiszem fogproblémákban kevés nálam tapasztaltabb kismama van. :-( Én eddig kb 10szer voltam fogásznál, 2 gyökérkezelésem, 4-5 tömésem és egy bölcsességfog húzásom volt már. (ja eddig a rendszeres kontrolok alatt minden rendben volt).
Szóval a válasz igen, kaphatsz fájdalomcsillapítot (másokat műtenek terhesség idején). Én mondjuk igyekeztem csak akkor kérni, mikor muszály volt (sok fogamat fájdalomcsillapító nélkül tömték, hát kemény volt). A húzás nem vészes, ne félj tőle, igyekezz végig nyugtatni magad és a babád is.
Fájdalomcsillapítót szedhetsz, bármilyen paracetamol tartalmút. De olyat, amiben gyulladáscsökkentő van TILOS. Ekkor csak a házi praktikák tudnak segíteni, cserszömörcés szájvíz ínyproblémákra illetve kamillás sós víz gyökér/állkapocs fájdalmakra.
Sok sikert, kitartást.
Én most nagyon boldog vagyok, mert már egy hete nem fáj egy fogam sem!
23 khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!