Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesegi csikok megelozesere...

Terhesegi csikok megelozesere krem?

Figyelt kérdés

Mindenkinel kialakul? Mivel hogyan lehetne megelozni?

50kg vagyok es most 6 hetes es 30 eves.

2013. jan. 9. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:

ez genetika....ha hajlamos vagy rá kenheted akármivel akkor is elő jön, ha nem akkor pedig még ha óriás pocid lesz sem lesz baja a bőrödnek....

olivaolajat elég sokan ajánlják, és krémek közül is rengeteg közül válogathatsz, de az olivaolaj a legolcsóbb, legjobb szerintem.....

2013. jan. 9. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:

koszonom

Anyukam 3 gyereket szult neki nincs es a hugomnak sem, de a noveremnek sajnos igen.

2013. jan. 9. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Èn nagyon vékony vagyok, 43 kgmal kezdtem a terhességet ès 55el szültem. A terhesség alatt Baba kakaóvajas tusfürdőt ès testápolót használtam (azt olvastam,hogy az jò a terhességi csíkok ellen) ès egy csíkom sincs :) próbáld ki, sztem neked is beválik ès mèg jò illata is van :)
2013. jan. 9. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Első gyereknél dm saját márkás terhességi csíkok elleni krémet használtam,a másodiknál semmit,még testepolót sem használtam,mert zavart még a semleges illatú is.Egy csíkom sincs.
2013. jan. 9. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam, hogy ha hajlamos vagy a kialakulására, akkor bármivel kenheted. Édesanyám 3 gyereket szült, de nem lett egy csíkja sem. Én most 20 hetes terhes vagyok, Rossmann saját márkás olajat használok kifejezetten terhességi csíkok ellen. Nem hiszem, hogy az olaj miatt, de egyenlőre még nincsenek csíkjaim.
2013. jan. 9. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
A sima babaolaj szerintetek jó? (bocsi, hogy belekotyogtam)
2013. jan. 9. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Elasti-Q krémet használtam,200ml,viszonylag sokáig elég volt (úgy a 7. hónapig), nagyon jónak tartom. Minden nap nektem a hasam. Amikor elfogyott Milupát vettem. Ezt nem szerettem mert nagyon sűrűnek találtam ezért nehéz volt elkenni. Szülés után még egy jó hónapig használtam. Semmi csíkom nincs (58 kg-ról indultam, 85-el szültem...). De ahogy ezt már előttem is írták szerintem genetika,ha hajlamos vagy rá,max csak enyhíteni fog.
2013. jan. 9. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez csak is hajlam kérdése!!Kenheted te akármivel,ha megvan rá a hajlam,akkor ugyis csíkos leszel!!

Én semmivel se kentem soha,és egy csíkom se lett!!

A barátnőm kipróbált mindent,mégis olyan lett mint egy zebra!

2013. jan. 9. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!