Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet a kicsivel?

Baj lehet a kicsivel?

Figyelt kérdés
A 30 hetes ultrahangon 62mm volt a combcsont hossz(fl),ma voltam 36 hetes ultrahangon ahol 57mm-t mondtak.A doki nem mondott semmit,de nagyon idegsít hogy ez jelent-e valami rosszat?
2009. aug. 27. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ugyan ez volt velem is és kiderült hogy nem jol irták be az idöpontot nekem se stimelt de a doki megnyugtatott hogy ellett számolva .ha valami gond lenne akkor megismételte volna az ultrahangot ,és meginditota volna a szülést mivel ha veszit a sulyábol a baba akkor már megvan érve a csöpség .ne aggodj emiatt ha nem ismételte meg akkor nincs gond .attol is függ milyen az orvosod mert van olyan aki csak a pénzt nézi nem a leletet.kérdezd meg a védönödet is ö tudni fogja vagy a háziorvosodat és megnyugszol,remélem segitetem .jo egészséget neked is meg a születendö babának is
2009. aug. 27. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.én is azzal nyugtatom magam hogy ha nagy baj lenne csak szólt volna valamit!de aggaszt hogy a többi méretéhez képest kicsi az fl és csökkent is.

A bdp 94mm,thd:95mm fl:57mm

Több adatot nem tudok,sosem mond többet csak ezt a 3-at.

2009. aug. 27. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy szólt volna, de kérdezz rá! Jobb rákérdezni, mint most magadban idegeskedni, hogy mitől van. Lehet, hogy akkor mérte el és most nem, de számtalan egyéb ártalmatlan oka is lehet, Te pedig idegeskedsz. 15 hónapos kislány anyukája.
2009. aug. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!