5hetes terhes vagyok, nektek ez idő alatt volt olyan hogy fájt a hasatok alul mintha megakarna jönni?
Igen volt ilyen mindjárt megjön érzésem,és kisebb görcseim is voltak,nem lett semmi baj belőle.Ez ilyen fiatal terhességnél normális,ha kicsit érzed a görcsöket,ha viszont nagyon,vagy ne adj Isten még kisebb vagy nagyobb vérzés is társul mellé,akkor azonnal orvos!!!
Boldog babavárást :)
23 hkm
Hát nekem sem jelentkezett és minden rendben van velünk :D
Kívánok gondtalan várandós heteket,könnyű szülést és szülés után nagyon sok boldogságot és egészséget :D
Első voltam.
sziasztok....nekem több mint 1 hónapja nem jött meg, de én nem aggódtam mert nekem nem rendszeres a menstruációm...kb 2 hete görcsöl a hasam és a melleim is fájnak de erre is azt hittem h megfog jönni.ma reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett...nagyon megdöbbentem mert nem terveztük a párommal...
Sok boldogságot a terhességhez és sok egészséget a babának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!