Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5hetes terhes vagyok, nektek...

5hetes terhes vagyok, nektek ez idő alatt volt olyan hogy fájt a hasatok alul mintha megakarna jönni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 8. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen volt ilyen mindjárt megjön érzésem,és kisebb görcseim is voltak,nem lett semmi baj belőle.Ez ilyen fiatal terhességnél normális,ha kicsit érzed a görcsöket,ha viszont nagyon,vagy ne adj Isten még kisebb vagy nagyobb vérzés is társul mellé,akkor azonnal orvos!!!

Boldog babavárást :)

23 hkm

2013. jan. 8. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem nagyon sokáig volt, szinte a 12. hétig. Normális, csak az alhasi vérbőség miatt van. Egészséges kisfiam született, köszöni jól van, épp szunyál :)
2013. jan. 8. 22:57
 3/7 A kérdező kommentje:
:D vérzés nem jelentkezett, remélem ezután sem fog!!!! köszi nektek!!!
2013. jan. 8. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem sem jelentkezett és minden rendben van velünk :D

Kívánok gondtalan várandós heteket,könnyű szülést és szülés után nagyon sok boldogságot és egészséget :D

Első voltam.

2013. jan. 8. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak azon a napon volt,amikor meg kellett volna jönnie! Meg utána 3 nappal,de enyhe volt,és gyomorégés is társult hozzá! Holnap leszek 5 hetes! :)
2013. jan. 9. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Minden terhességemnél. Változó sűrűséggel, de nekem is volt, hogy az egész első harmadot végigkísérte a "mindjárt megjön"-érzés. Ha görcs vagy vérzés van, akkor kell dokihoz mennni!!
2013. jan. 9. 13:19
 7/7 Lexy23 válasza:

sziasztok....nekem több mint 1 hónapja nem jött meg, de én nem aggódtam mert nekem nem rendszeres a menstruációm...kb 2 hete görcsöl a hasam és a melleim is fájnak de erre is azt hittem h megfog jönni.ma reggel csináltam egy tesztet és pozitív lett...nagyon megdöbbentem mert nem terveztük a párommal...

Sok boldogságot a terhességhez és sok egészséget a babának

2013. jan. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!