Kevés magzatvíz? 24hkm
24hetes vagyok és az uh-n kiderült,hogy a magzatvíz mennyisége az átlagos szint alsó határán van. Sokat kell pihennem.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Nagyon félek a koraszüléstől!!!
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat! Neked hanyadik héten kezdődött?
Nekem is kisfiam lesz,de remélem április végéig vár! Fekszem szigorúan!!
Amire számíthatsz még, hogy minden mozdulata a babának nagyon fájdalmas lesz, mert a víz nem tölti ki megfelelően a teret. Nekem 20 hetesen olyan érzés volt, mint a másikkal a 36-tól. 37+3-ra született hatalmas súllyal és hosszal. Semmi baj nem volt a szülésnél, viszont hypoton lett. (Ami azt jelenti, hogy az izmai nem működnek megfelelően, vagyis nagyon gyengék és lazák. 1 éves korára mindent behozott, csak sokat kellett gyógytornáztatni. A papírra azt írták, hogy a kevés magzatvíz, miatt nem tudott tornázni a pocakban és volt rá genetikai hajlama!! is, ez okozta).
Nem lesz semmi baj! De pihenj sokat!!
Szia! (Első vagyok) Nekem a 36 héten vették észre, hogy le van maradva a növekedésben, és hogy kevesebb a magzatvíz. 32-32 hetesen döntött úgy a placenta, hogy nem táplálja a babát és nem termeli a vizet, elmeszesedett. 39,6 hetesen született meg Tomi 2670g és 48cm-rel. Természetes úton, 10-es Apgar értékkel.Viszont tény, hogy amikor burkot repesztettek, semmit folyadékot nem éreztem. Szinte már nem is volt magzatvize. :-( A bőre olyan volt, mint ha nagyon öreg lenne (az arcán kívül mindenhol)De 3 nap múlva, neki is ugyanolyan bőre volt, mint a többi pici babának.
De mégegyszer mondom: ameddig nem fektetnek be, ne parázd túl! A dokik tudják mi az a vészesen kevés magzatvíz, és mi az átlagostól kevesebb!
A sok folyadék, sószegény étrend, és a pihenés többet ér mindennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!