A kötelező belgyógyászati vizsgálatra hány hetesen kell menni?
Hétvégén töltöm a 12 hetet. De a védőnőm már elküldött belgyógyászatra. Tegnap vették le tőlem a vért, aminek holnap reggel lesz meg az eredménye, reggel megyek érte, és ezzel kell ugye a belgyógyászatra menni. De ma reggel a kezembe akadt a védőnői tanácsadási terv, amit a védőnő adott, ebben a 16-18. hétre van beírva a belgyógyászat. Mehetek már jövő héten, 12 hetesen a vizsgálatra, vagy még nagyon korai lenne? Ti mikor mentetek, hány hetesen? Ja, és ha már itt tartunk, miből áll ez a vizsgálat?
Egyébként Debrecenbe, az Oti-ba kell majd mennem.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Én a helyedben akkor mennék, amikor a védőnő küld (ami a tervben van). Most itt hiába fogja bárki azt írni, hogy Ő az X. héten volt, lehet hogy nálatok nem úgy szokás.
Ebben az országban minden téren káosz van, a terhesgondozás is mindenhol máshogy történik. Csak megsúgom, hogy pl. nálunk nincs belgyógyászati vizsgálat a terhesgondolzás keretében.
Sziasztok!
Nekem el kell majd mennem. A belgyógyászati vizsgálat EKG-t jelent (nálunk legalább is). Azt mondta a védőnőm, hogy a 20. hétig ajánlatos lenne, de az sem gond, ha kicsúszom belőle. (én is a 12. hétben vagyok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!