Faros babánál kötelező a hüvelyi szülés?
2. babám úgy néz ki faros. Tudom, meg is fordulhat, lehet már meg tette. De tudnom kell, hogy kötelezhetnek -e arra!
Az orvosom azt mondta, hogy ha kicsi a súlya akkor meg kell szülnöm.
Kötelezhetnek rá? Nem akarok császárt, de ha faros akkor én császárt szeretnék, mert nem szeretném, hogy oxigénhiányos legyen a gyerekem.
Szerintem nem kötelezhetnek. Már csak azért sem, mert pl az ultrahangos súlybecslés sokat tévedhet, nekem 1 kilóval nagyobb volt a babám, mint ahogy becsülték.
Viszont ha ilyen az orvosod, és ezt nem tudod vele megbeszélni, hogy te faros baba esetén ragaszkodsz a császárhoz, akkor lehet, hogy jobban járnál egy másik orvossal...
Tehát, ha odakerülne a sor akkor nem erőltethetik rám a hüvelyit. Ugye?
Nekem is fura volt, de nem akarom, hogy rajtam és a babámon gyakorlatozzon a dokim. Be se hívom ha megyek szülni...
Ohh! Utolsó, ezt nem is tudtam!
Fiú lesz ez biztos.
Köszönöm!
Nekem is faros volt az első babám, de az orvosom kikérte a véleményemet a szüléssel kapcsolatban. Én a császár mellett döntöttem, amiért többen el is ítéltek a családon belül. Végül kiderült, hogy nem szimpla farfekvéses volt, hanem a lábai voltak a méhszájamnál (asszem ezt lábtartásosnak nevezik), a lényeg, hogy így biztosan nem tudtam volna megszülni, beszorult volna.
Úgy tudom, hogy farfekvésnél dönthetsz a császár mellett, de ha a dokid nem akar bele menni, szerintem is keress másikat.
1,5 éves kislány anyukája és 11 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!