Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kazincbarcikai kismamák,...

Mara Acoma kérdése:

Kazincbarcikai kismamák, babát tervező lányok? Vannak itt? Beszélgessünk?

Figyelt kérdés

Van sok jó fej csajszi itt, de sajnos mindenki messze. Jó lenne csacsogni a dokikról, védőnőről, iskolákról, óvodákról stb.

Mi jelenleg babát tervezünk, de van már 3 gyerkőcünk.

2013. jan. 8. 08:55
 1/4 kabymaci ***** válasza:
Szia én nem barcikai vagyok hanem miskolci, remélem nem baj.Mi babát várunk 5 hetesek vagyunk 11mm peteszákunk van de üres még..2 hét múlva kell vissza mennünk Dr Pócsi Tamáshoz járok.
2013. jan. 8. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is barcikai vagyok, 21 hetes és az első babát várjuk. Most is és előtte is Szabóhoz jártam; eddig vele is és a védőnővel is nagyon elégedett vagyok. A többiről még nem nagyon tudok nyilatkozni, viszont az eléggé lelombozó, hogy elég kevés babás dolgot árusító bolt van.

2013. jan. 8. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:

A miskolci dokikat nem ismerem sajnos. Gratulálok a babócához, reméljük minden rendben lesz ::)

Kedves második!

Én Szabót nagyon nem bírom, rettenetesen uszimpi. Váradidál szültem a gyerekeket, most a meddőségi kivizsgálás miatt Szatmárihoz jártam. (két éve nem jön össze a baba) Vele nem igazán vagyok megelégedve, inkább maradok Váradinál.

Ha babaruhákat, felszerelést akarsz venni, akkor érdemes inkább Miskolcra menni, vagy vannak nagyon jó webáruházak is, ott szét lehet nézni. Sok helyen ingyen van a posta is:)

Ha gondolod, adok linkeket.

2013. jan. 8. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A linke(ke)t megköszönném. Remélem hamarosan összejön nektek a baba :) Voltál itt Barcikán 4d-s ultrahangon? Esetleg hallottál róla valamit?

2013. jan. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!