Kazincbarcikai kismamák vannak körünkben?
Figyelt kérdés
Én barcikai vagyok, 33 hetes. Ti hol szültök, és kinél? És mikor?2009. aug. 4. 18:56
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én barcikai vagyok. 23h km. Miskolcon a megyeibe fogok szülni Dr. Dienesnél. November 30-ra vagyok kiírva. Te hol fogsz szülni?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia, én itt barcikán, eddig úgy néz ki.
2009. aug. 6. 07:27
3/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is barcikai vagyok, holnap leszek 27 hetes. én is barcikán fogok szülni, Pásztor dokinál :)
4/6 A kérdező kommentje:
De jó van itt barcikai is, már azt hittem csak én vagyok ilyen "fan" barcikáról ezen az oldalon. Én 33 hetes vagyok, és Váradinál szülök ha minden jól megy. Már alig várom. Jól viselitek a terhességet? Fiú-lány lesz? Neve?
2009. aug. 6. 19:10
5/6 anonim válasza:
Sokat keményedtem, voltam már kórházban is. Sokat kell pihennem. Nekem első baba, nagyon imádom mikor ficánkol. Igazi szerelem gyerek!:) A doki azt mondta, hogy kislányos, de nem tudta biztosra, mert szégyenlős volt(akkor lehhet, hogy az). Imádok kismama lenni, isteni érzés. 23. hérte már 8kg-ot híztam, de már túltettem magam rajta(ezzel jár). Jövőhéten megyek terheléses cukorra a barcikai kórházba. Ti hogyan éltétek meg ezt?Tényleg olyan szörnyű az a lötyi?
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg nekem is kislány lesz, de azért még ma is megkukkantjuk :)
Én is nagyon élvezem a terhességet, eddig 9 kg-t híztam, de azt mondják, rám fér, mert 52-ről kezdtem.
a cukorterheléses vizsgálatra vigyél citromot, vagy citromlevet, bele lehet tenni, úgy valamivel jobb. nekem csak az volt a bajom, hogy nem ehettem, így nem esett túl jól ez a lötyi, de elviselhető :)
Csilla (27 hetes km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!