20 hetes babás vagyok. Nagyon folyik az orrom, és fáj a torkom. Milyen gyógyszert szedhetek, mit ajánlotok? A betegség árthat a babának?
Figyelt kérdés
2008. máj. 31. 11:43
1/8 anonim válasza:
szia menj el a gyógyszertárba és valami homeopátiásat kérj
2/8 anonim válasza:
Szia! Én háromszor is megvoltam már fázva, antibiotikumot is kellett szednem. Nem lesz semmi baj ne félj! igen a homeopátiás dolgok jók, de nekem nem használt. Gőzölj kamillával, méz, tea. panadol! 22hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Miért kell egy kis náthára, meg torokfájásra rögtön gyógyszer? Felnőtt ember vagy, bírd ki. Én tök beteg vagyok, köhögök, náthás vagyok, fáj a torkom (lázam nincs) mégsem futok rögtön gyógyszetárba. Torokfájással egyábként hihetetlen csodákat művel a fagyi, de jó sok. Ez nem vicc, nekem 1 nap alatt elmúlik tőle!
4/8 anonim válasza:
Kalmopyrint,lándzsás útifű szirupot és paracetamolos fájdalomcsillapítót nyugodtan szedhetsz.Jobbulást!
5/8 anonim válasza:
Utolső előttinek üzenem,hogy a betegség sokkal jobban árt a babának,mint a gyógyszerek!
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! A legtöbb gyógyszertől a babáknak semmi baja nincs, az aktív betegségek sokkal többet ártanak a babáknak, mintha kezelve vannak gyógyszerrel. Tudom miről beszélek, most jöttem ki 2 és fél hét után a kórházból vastagbélgyulladás miatt, ahol még szteroiddal is kezeltek, ezáltal beszéltem genetikussal is, aki azt mondta, hogy csak néhány, főként asztma elleni szerek "lehetnek" hatással a babákra. A láz viszont 38 foktól igen ártalmas lehet, mert pl. beindíthatja a szülést. Tehát ha lázas vagy minden képpen vegyél be valamit, pl. Rubophent is lehet, és ha nem javulsz magadtól akkor menj el orvoshoz. További jó egészséget kívánok
32 hetes kismami
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vállaszaitokat.
2008. jún. 3. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!