Hogyan mondjam el hogy terhes vagyok és meg is szeretném
tartani?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és 6 hetes terhes, már volt két éve egy abortuszom és azután megfogadtam hogy több nem lesz. Védekeztünk is sőt még a minispirált is feltették nekem annak ellenre hogy még nem szültem, de le kellett vetetnem mert állandóan gyulladásban volt a szervezetem. Szóval mindent megtettem hogy ne legyek terhes, de az lettem.Sajnos nem túl jó az anyagi helyzete a családomnak és a testvéreim és én segítünk nekik.Imádom őket de nagyon elleneznék hogy megtartsam a gyereket, mert azt szeretnék hogy tanuljak és alapozzam meg a jövőmet.De nekem már nincs szívem elvetetni. Meg az is zavarja őket hogy a két tesóm már 30 éves és még nekik nincs én meg már ilyen fiatalon szülnék, apukám is nagyon szomorú lenne. Segítsetek nem akarok csalódást okozni nekik, de el sem akarom vetetni. Hogy mondjam el hogy terhes vagyok?
Én detto ugyanebben a helyzetben voltam. A babát megtartottuk, nem volt szívem elvetetni, mivel így is volt sajnos 2 éve egy vetélésem. A lényeg az, hogy amióta megszületett a kislányunk, csak körülötte forog a világ. Imádja mindenki a családból:) most már 6 hónapos és 22-öt töltöm márciusban én is.:)
TARTSD MEG!!!! Imádni való a kicsi lányunk:) Sőt hozzá teszem, hogy mi albérletben élünk:)
2013. jan. 6. 15:08
12/13 anonim válasza:
Figyelj, ők azt akarják, hogy boldog légy, jó életed legyen. Lehet eleinte neheztelnek majd, de megbékélnek, ah látják, hogy te így vagy boldog. Nyugodtan mondd meg, ez a te életed a te babád, és rajtad meg a párodon kívül senkinek nincs beleszólása. Sok boldogságot a babához!
2013. jan. 6. 15:10
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek kicsit meg is nyugodtam, hogy mások is voltak helyzetemben és ilyen szépen alakult az életük. Azért kicsit furcsa hogy jövő ilyenkor már egy babával leszek :) Nehéz időszak jön, de remélem igazatok lesz és megbékélnek és ők is annyira fognak örülni mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.