Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti milyen szülinapi...

Kismamák! Ti milyen szülinapi ajándéknak örülnétek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Megint utolsó vagyok!

A képkeret szép ajándék, de mi pl. itthon nem tartunk fotókat a falon vagy a polcokon, albumunk annyi, mint a pelyva, nagy részük üresen áll. Ma már - nem tom másnál hogy van - nem divat a képkeret, minden fotó a számítógépen van, nem? Én pl. nem örülnék neki.

2009. aug. 27. 14:57
 12/17 A kérdező kommentje:

Hú ... nah, ezért kérdeztem! :) Köszönöm az Utolsó válaszolónak is a kommentet! ... Náluk van kép kirakva, nem is kevés ... de akkor lehet megyek, s megkérdezem, hogy mit szeretne! :)

Köszönöm még egyszer!

2009. aug. 27. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én Brendon-os utalványt kértem :-) Abból a mama is vehet ruhákat magának, de ha akar akkor a babának vesz valamit. És biztosan azt kapja, amit szeretne.
2009. aug. 27. 15:32
 14/17 A kérdező kommentje:

Ez sem rossz :):):P:):)

Köszönöm!

2009. aug. 27. 19:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most megszólnak, de azt kérdezték, ki hogy gondolja. Nekem már pocakban volt a pici a névnapomkor és szülinapomkor is. Én előre jeleztem mindenkinek, hogy ez az én szüli/névnapom és a gyereknek is lesz majd és a kisrugikat, játékokat, stb. akkor nagyon nagy örömmel fogadjuk, de én kinőttem már abból a korból, hogy csörgőzzek..:) Mivel az anyagiak általában befolyásoló tényezőként hatnak (vagy a szülő pár, vagy az ajándékozó oldaláról), ezért én a családtól komplexen azt kértem, hogy menjünk ki a Margit-szigetre bringóhintózni és vatta cukrot enni, a barátokkal pedig beültünk egy ízletes koktélra (alk. mentes persze) egy hangulatos helyre. Így azt a sok pénzt, amit a rokonok a gyerekre szántak, el tudják költeni és meg tudják venni a dolgokat a pici születésnapjára, de nekem is meg volt az ünnepem.
2009. aug. 28. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:

14.57-es vagyok

A babanaplóhoz mit szólsz? Nekem túl giccses, de lehet, akinek vinni akarod, ő örülne neki. És az tényleg a mamáé, nem a babáé

2009. aug. 28. 16:17
 17/17 A kérdező kommentje:

15:00: Nah pont erre gondoltam ... mivel nekem nincs babám, meg még nem vagyok terhes, így nem tudtam, hogy mennyire változik meg az ember, mikor tudja, hogy anyuka lesz ... de alapvetően ugyanígy gondolkodom, mint Te! ... Megadtad a kellő lökést - a legjobb értelemben - s azt hiszem, szépítkező szereket fogok venni a szülinapos kismaminak! :)

Utolsó: A férje hívott a még pár hete, hogy ha azt akarunk, akkor CSAK AZT NE, mert már van nekik kettő ... alapból sem akartam, azt egy olyan dolognak tartom, amit minden kismama válasszon ki az ízlésének megfelelően!

Szép hétvégét Lányok!

2009. aug. 29. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!