Nem vagyok elkésve? Jövőhéten szerdára kaptam csak időpontot az orvoshoz, és ekkor leszek 13+6 hetes. Nem leszek elkésve a Down-kór szűréssel? Az orvosom szerint nem. Dániában élek, és itt másképp mennek a dolgok. Jobb mint Magyarba.
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 08:34
11/11 A kérdező kommentje:
Ha már így belemerültünk :) A "Magyarba" tökéletesen helyes :) Lepontozni az pontoz le, aki alul marad egy vitában és buta ahhoz, hogy érveljen.Én nem utálom az ilyen "direkt félreértő, a sorsával elégedetlen irigy embert" mint Te. Ha valamire válaszolsz, azt légyszíves rendesen olvasd el, pontosan idézz "OTT minden jobb". Én nem ezt írtam. És természetesen hiába Dánia az egyik legfejlettebb jóléti rendszerrel rendelkező EU-tag, itt sem tökéletes minden.Irigységre pedig tényleg nincs okod, itt mi ugyanúgy dolgozunk mint Te Magyarba, csak 6-szor annyit keresünk mint Te, DE! sokkal többet is fizetünk mindenért mint Te! És azért, hogy itt legyünk, ahhoz nekünk Magyarba, mindent fel kellett ám adnunk. Tehát a rongyrázást ne itt bontogasd. És tényleg kellemes napot Neked is!
2009. aug. 27. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!