Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a terhesség és a baba,...

Árt a terhesség és a baba, egy 15-16-17 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 09:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igen,sok lány ilyen korban válal babát középiskolásan
2013. jan. 5. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Ti inkább még tanuljatok! Főleg, helyesen írni!
2013. jan. 5. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

szia

én 18 évesen estem teherbe, 19 évesen szültem. testileg nem volt gond a dolog, a végére volt csak gázosabb a helyzet, de ez meg nem mindenkinél lenne így :) ha van elég alapja a gyereknevelésnek akkor bele lehet vágni, de egy baba rengeteg pénzbe van. ha nem dolgozott a lány az állam nem sok pénzzel támogatja, arra nem lehet számolni hogy megéltek belőle, jó ha a havi kiadásokat fedezi ami a babára megy (már csak a pelenka sem olcsó, és akkor még mással nem is számoltunk). jól át kell gondolni és számolni a dolgokat, nem lehet csak úgy gyereket vállalni. fontoljátok meg, meg persze végzettség is kell, legalább egy érettségi, mert baba mellett nem biztos hogy egyszerű tanulni

11 napos kislány anyukája

2013. jan. 5. 11:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a semmiből nem lehet gyereket csinálni és felnevelni.Minden meg lesz,azon leszünk és csak kiváncsiságbol kérdeztem kor miatt,a baba dolgot
2013. jan. 5. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ milyen erős a szervezete, ártani orvosilag nem hiszem hogy ártana. Visszont egy ilyen korban lévő lány még nincs felkészülve ekkora felelősségre. Egy gyereket nem lehet vissza adni vagy lepasszolni mert épp bulizhatnéka van a kamasznak vagy inkább a haverjaival lógna. Csodálatos dolog anyának lenni, de egyben lemondásokkal és hatalmas felelsősséggel is jár. Amik nem valóak egy ilyen korú kamasznak. Szóval inkább tanuljanak és élvezzék az életett még egy ideig. A család alapítás 5-10 év múlva is ráér.
2013. jan. 5. 13:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Kutyáska, most komolyan! Ez a 3. barátnőd mióta terhes vagyok és eddig mindegyiktől gyereket akartál! Felejtsd már el ezt a témát! Inkább azon gondolkozz, hogy miért nincsenek tartós kapcsolataid!
2013. jan. 5. 14:46
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ.
2013. jan. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!