A 12. heti vizsgálatra mehetek 12+3 -an?
A dokim hetente 1x rendel, előtte 11+3-an tudnék menni. De a párom akkor délelőttös műszakban lesz, s ezért inkább mennék majd egy héttel később. Csak nem tudom nem kések -e le valami vizsgálatról, amit 12. hétben kell csinálni. Légyszi aki tudja írja meg nekem azt is, akkor majd milyen vizsgálatokra, milyen orvoshoz kell majd menni. Sztk-ra járok, s kb 3,5 percet foglalkozik a doki egy beteggel... :-/
Köszi!
Köszönöm! Van valamilyen kombinált teszt, azt nem ilyenkor kell csináltatni? Van down-kóros a családban, s feltétlenül szeretném majd. Nem szeretnék lemaradni róla.
Különben, baromira zavar a doki rutinja... Tudom ő napi 30 nőbe "néz be", annak a fele állapotos, de az ég világon semmi információt nem kaptam még tőle. Tudom ezért van a maszek. Csak arra sajnos nincs keretünk. Tudom, hogy ott kinya*nák a sej-hajom, de azért, mint első babás, jól esett volna bárminemű felvilágosítás.. Na mindegy ezt csak megjegyeztem.
A kombinált tesztet is most kell csináltatni az még plusz egy vérvétel.
Ezért fizetned kell kb. 9000 Ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!