Korán meszesedő méhlepény volt valakinek?
Mit mondtak mi volt az oka? Előbb született miatta a baba? Kisebb volt a baba súlya?
Nekem is az van és 35 hetes vagyok,eléggé félek hogy előbb fog miatta születni a pici vagy hogy picike lesz a súlya.
10-es válaszoló, de édes vagy. :) Isten ne adja, hogy teljes lelki nyugalommal megszülj 33 vagy 35 hétre, mert az már elég a babának szerinted, aztán járkálj sírva a koraszülött osztályra.... nem folytatom.
KÉrdező, nekem 35 hetesen meszes volt a placentám, vsz. ikrek miatt, akik egy lepényen osztoztak. Akkor ki is vették őket császárra.
Szia! Nekem 32 hetesen első fokban volt érett, 34 hetesen pedig már harmad fokban :-(
39,6 hétre született (Másnapra volt kiírva)Igaz pici súllyal (2670dkg) de 3 óra alatt megszületett természetes úton, most 4 hónapos (napokban töltötte pont) és majdnem 6 kiló. Nem lesz semmi baj, pihenj sokat és főleg az oldaladon feküdj. Egyébként remélem nem ennél a dokinál szülsz, mert ez egy idióta, a terhességi korodhoz pont jó a placenta állapota! További szép babavárást!
Teljesen egyetértek, nem jó a 35. héten megszülni, nekem akkor érkezett a fiam. Jó méretekkel és egy nem épp felkészült tüdővel, korababa volt. Szerencsére semmi baja, de nem ártott volna még minimum 1-2 hét.
Nekem már 1 hete 3. fokban érett a lepény. Ma is voltam uh-n, áramlás rendben, ergo még ellátja a babát. De jó lenne már, ha kibújna a drágám, mára vagyunk kiírva. :)
Kedves kérdező, hogy vagytok?
Pont ma voltunk orvosnál és teljesen nem értem az orvost:( Minden rendben van elvileg,szívhang,nem vagyok kitágulva,nincs fájás, a lepényem 2-es,ma vagyok 36+4.
Múlt hét kedden nézett a magánrendelőben,és ma a kórházban.A 2 uh gép között elvileg vannak mérési különbségek,és most azt mondta hogy a múlt hét kedd óta nem nőtt a pici.A flow teljesen jó.
A héten még megakar nézni(kórházban) és ha nem nő akkor ki akarja venni a picit:(( nem értem miért nem a magánrendelőben nézi meg megint.Az biztos hogy ha minden más rendben van akkor nem fogom engedni hogy kivegye!!
Szia !
BPD : 91mm
HC : 312mm
AC : 300mm
THQ : 91mm
FL : 69mm
és sacc/kb. : 2500-2600gr ebben az intervallumban mérték
persze ha a héten megint a vizsgálat után azt mondja hogy feküdjek be és 2 nap után kiveszi akkor megkérdezzek másik orvost is.A szabiról pedig nem tudok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!