Ha a leletemre az van írva, hogy a méhlepény a melső falon?
Figyelt kérdés
Akkor végülis hol van? Hátul(tehát a hátam fele) vagy oldalt?2012. nov. 18. 22:25
1/7 anonim válasza:
Nem .A hasad fele van.Gondolj csak bele "melső"
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. nov. 18. 23:11
3/7 anonim válasza:
őőőő hát nyilván mellllllsőőő, tehát azon az oldalon, ahol a melled is vagyis előrefele. Ami nem túl jó, ha esetleg programozott császárra készültök a dokiddal... Reméljük nem kerül rá sor és meg tudod szülni normálisan! :)
39 hkm
4/7 anonim válasza:
Miert nem tul jo? Nekem elol magasan tapad, es nem programozott, de nagy esellyel csaszar lesz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Remélem nem lesz császár, az első két gyereket spontán szültem.
2012. nov. 19. 00:46
6/7 anonim válasza:
Nekem is ott van, ikreket várok, és azt mondta a doki, ha legalább az egyik fejvégű lenne/lesz, akkor természetes szülés. Szóval ezért nem császároznak.
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok: nem emiatt lesz császár, hanem mert nagy a picur és első baba. Azt mondta a doki, nem kockáztatnának.
Ellenben nem tudom, miért nem jó császárnál a mellső fali. Jó lenne, ha visszanézne, aki írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!